Jeg indhentede også 4 andre tilbud, men tilbuddet fra Dansk Varme var klart det billigste, og så havde jeg jo set det gode resultat inde hos min nabo.

Jens er glad for sin nye varmempumpe

“Jeg havde et pillefyr, der fungerede fint, men ville gerne over på noget andet, da et pillefyr i et parcelhus ikke er så godt. Min nabo fik så en varmepumpe installeret af Lars og så ringede jeg også til Lars samme dag for at bede om et tilbud. Jeg indhentede også 4 andre tilbud, men tilbuddet fra Dansk Varme var klart det billigste, og så havde jeg jo set det gode resultat inde hos min nabo.

Installationen gik også superfint. De kom to mand og startede kl. 8 om morgenen og arbejdede til kl. 13.30 og så var de færdige. Der skulle så skiftes noget med en printplade, men den kørte han til Herlev og hentede med det samme og så var det problem løst.

Jeg var rigtig glad for hele forløbet. Lars var rigtig venlig og svarede på alle spørgsmål og er i øvrigt en rigtig behagelig fyr. 5 stjerner herfra.”

Jens Christensen

Udedelen til Jens' nye luft til vand varmepumpe
Udedelen til Jens’ nye luft til vand varmepumpe