Få op til 18 års forsikring på din varmepumpe fra Mitsubishi

For at give dig en ekstra sikkerhed som kunde, når du køber en varmepumpe, tilbyder Mitsubishi Electric i samarbejde med Arctic forsikring en sikkerhedsforsikring.

Forsikringen får du ved at registrere dig på www.arctic.se/me, og den træder i kraft, når varmepumpens egen 5 års-garanti udløber.

Derefter vil forsikringen kunne fornyes hvert år i op til 16 år i alt for luft / vand og 18 år for jordvarme.

Registrering af Mitsubishi Electros sikkerhedsforsikring

Registreringen af din varmepumpe til sikkerhedsforsikringen skal du som kunde selv stå for. Det kan gøres på to måder. Du kan udfylde et ansøgningsskema i forbindelse med installationen, eller du kan besøge Artics hjemmeside og udfylde oplysningerne der.

Efterfølgende vil du modtage et tilbud – i god tid, inden 5-års garantien udløber. Og husk, at der er mulighed for at forlænge forsikringen hvert år i op til 16 år for luft / vand og 18 år for jordvarme.

Priser for det første år

Betingelser

For at være berettiget til en sikkerhedsforsikring er der nogle krav, som skal være opfyldt. Dels skal produktet være leveret af Mitsubishi Electric Scandinavia, så 5-års garantien gælder, og dels skal installationen være udført af en godkendt installatør. Derudover skal der være lavet servicetjek med afsæt i Mitsubishi Electrics garantiservice-checkliste af en autoriseret forhandler efter 3 år, nærmere bestemt i perioden mellem slutningen af 3. år og starten på 4. år efter installationen.

Sådan anmelder du en skade

Skulle der opstå skade på din varmepumpe, kan du anmelde det på e-mail (kundtjanst@arctic.se) eller ved at ringe til Arctic på 08-746 05 60. Husk, at du også i samme ombæring skal anmelde skaden til din bolig- eller virksomhedsforsikring.