Få et tilbud på en luft til luft varmepumpe

Ønsker du at få et gratis og uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at installere en luft til luft varmepumpe i din bolig? Så skal du blot ringe til os på tlf. 70 26 70 16.

Hos Dansk Varme ApS giver vi dig professionel vejledning og rådgivning ift. effektivitet, energimærke og besparelser på varmepumper. Vi har et stort sortiment af luft til luft varmepumper, som passer til forskellige typer boliger og behov, og vi har et stort fokus på altid at anbefale de mest energivenlige og besparende løsninger.

Hvorfor skal jeg vælge en luft til luft varmepumpe?

Der er mange gode grunde til at vælge en luft til luft varmepumpe, men de to vigtigste grunde er uden tvivl, at det er en både økonomisk og energivenlig løsning for dig.

Det er en økonomisk løsning, hvor du kan spare helt op til 10.000 kr. om året.

Det er en energivenlig løsning til opvarmning af dit hus, da varmepumpen får energien fra udendørsluften og omdanner denne til varme, som overføres til huset.

Mange vælger en luft til luft varmepumpe i sommerhuse eller mindre boliger, som et besparende alternativ til elvarme og brændeovn. Luft til luft varmepumpen kan dog udelukkende bruges til opvarmning og nedkøling i hjemmet. Hvis du ønsker en varmepumpe, der samtidig skal kunne opvarme dit brugsvand, skal du se nærmere på en luft til vand varmepumpe, der både opvarmer boligen og brugsvandet. Du kan også købe en brugsvandsvarmepumpe som erstatning for din elvandsvarmer.

Opnå store besparelser med en luft til luft varmepumpe – op til 10.000 kr. om året

Bruger du pt. elvarme eller brændeovn i dit hus, kan du opnå store besparelser ved at udskifte din varmekilde med en luft til luft varmepumpe. I forhold til andre varmekilder er luft til luft varmepumper en af de billigste løsninger, da investeringen er lav ift. den energi og økonomi, du efterfølgende sparer.

Du vil med denne løsning kunne spare penge på varmeregningen i ydersæsonerne og samtidig få et bedre indeklima. Luft til luft varmepumpen bruger strøm for at kunne opvarme huset, men har du pt. elradiatorer som den eneste varmekilde i dit hus, vil du kunne opnå en besparelse på 30 – 50% af dit nuværende strømforbrug. For en gennemsnitlig husstand i Danmark vil den årlige besparelse være på op til 10.000 kr.

Varmepumper med luft til luft behøver ikke nødvendigvis at blive anvendt som den eneste varmekilde i dit hjem. Den kan også bruges som supplement til din nuværende varmeløsning, hvis du fx har oliefyr eller gasfyr, eller ønsker et billigere alternativ til luft til vand varmepumpen.

Se familien Espersens besparelse ved montering af varmepumpe

LÆS HELE REFERENCEN HER
Varmepumpe besparelse

Luft til luft varmepumpe priser og hvornår prisen er tjent hjem

Prisenerne på en luft til luft varmepumpe vil variere alt efter kvalitet og producent. Overordnet ligger priserne dog mellem 10.000 og 20.000 kr. Typisk vil en luft til luft varmepumpe have tjent sig selv hjem indenfor 4-5 år alt efter producenten og dens specifikationer. Dog skal det ikke være en hemmelighed, at du ved at investere i en varmepumpe med et højt COP-tal, vil opnå en større effektgrad af din varmepumpe, og derved hurtigere tjene din investering hjem igen. Derfor anbefaler vi, at du ikke udelukkende går efter de billigste modeller, men har fokus på dit behov og effekten af varmepumpen, så du opnår den mest økonomiske og energivenlige løsning på sigt. I vores udvalg af luft til luft varmepumper finder du en række kvalitetsrige løsninger fra nogle af de førende producenter på markedet, nemlig Mitsubishi, Panasonic og Daikin.

Få en totalløsning med både opvarmning og nedkøling

Med en luft til luft varmepumpe har du mulighed for at få en totalløsning, som både kan varme og nedkøle dit hus. Ønsker du både klimaanlæg og opvarmning, skal du vælge en luft til luft varmepumpe, som er bygget til at kunne klare begge funktioner. Den store fordel ved en kombineret luft til luft varmepumpe er, foruden opvarmning af boligen, at varmepumpen også forbedrer dit indeklima gennem cirkulation i huset, så du samtidig minimerer risikoen for skimmelsvamp og fugtskader.

Overvejelser ved køb af en luft til luft varmepumpe 

Før du tager stilling til, hvilken varmepumpe du skal købe, skal du tænke over, hvor varmepumpen skal anvendes og tage højde for husets størrelse samt planløsning. Vores anbefaling er, at du tager en fagspecialist med på råd, så du får den mest energioptimale og besparende løsning. Netop derfor kan du hos os få et uforpligtende tilbud fra en af vores kompetente varmepumpeinstallatører.

Få finansiering til din varmepumpe

Det at købe af en varmepumpe kan være en økonomisk stor udgift for mange. Derfor tilbyder Dansk Varme ApS hjælp til en enkel og attraktiv finansiering af din varmepumpe med SPAREXPRES.

Der er mulighed for at få et Rentefrit Lån med

  • 0 renter
  • 0 oprettelse
  • 0 udbetaling
Læs mere om finansiering her