Varmepumper til erhverv, industri og boligforeninger

Søger du, din virksomhed eller boligforening et økonomisk og energibesparende varme- eller køleanlæg, som både kan levere varme, varmt brugsvand og klimakøl, så har du brug for en stor varmepumpe til industri og erhverv, som er dimensioneret og installeret præcist til din virksomheds behov.
Dansk Varme ApS rådgiver i og leverer de bedst optimeret løsninger, så du får den bedst egnet varmepumpeløsning. Kontakt os gerne for uforpligtende rådgivning.

FÅ RÅDGIVNING
Varmepumper til erhverv, industri og boligforeninger
Dansk Varme ApS - Tilskud og fradrag

Erhvervslivet får 175 millioner i tilskud fra 18. januar

Der er gode nyheder for erhvervslivet.

Den 18. januar 2021 åbner Energistyrelsen nemlig op for den såkaldte Erhvervspulje, der giver tilskud til energirenoveringer til virksomheder.

Det betyder, at private virksomheder kan søge om tilskud til ‘grønne’ projekter i deres bygninger, f.eks. til et skift til en luft til vand-varmepumpe til opvarmning af lokalerne.

Læs mere om Erhvervspuljen via dette link.

Få en komplet løsning og spar mellem 14.000 kr. – 50.000 kr. om året

Der er rigtig mange penge at spare for virksomheder eller mindre boligforeninger, som opvarmer med gasfyr, oliefyr eller ren elvarme, ved at udskifte til en varmepumpe. Investeringen på en erhvervsvarmepumpe er økonomisk meget attraktiv, da varmebesparelser kan udgøre helt op til mellem 14.000 -50.000 kr. årligt. Investeringen på en varmepumpe til industri og erhverv, er typisk allerede tjent hjem inden for 1-3 år.

BEREGN DIN BESPARELSE

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud

Grøn virksomhedsprofil – En grønnere opvarmning

Det kan være svært at tro på, at man kan opnå så store økonomiske besparelser ved etablering af varmepumpe, men de seneste års udvikling inden for varmepumper, gør at besparelserne er ekstremt fordelagtige, både med hensyn til et betydeligt reduceret varmeregnskab, men er samtidig også en stor besparelse for miljøet. Ved udskiftning af varmekilde til varmepumpe til industri og erhverv, vil du reducere din udledning af CO2, og derved bidrage til et grønnere miljø.
Som virksomhed er det ikke overvejelsen om, hvorvidt man skal udskifte sin varmekilde til en varmepumpe til industri og erhverv, men overvejelserne om, hvilken varmepumpe man skal anskaffe sig. Dansk Varme ApS vejleder og rådgiver på bedste vis ud fra vores store erfaring og ekspertise med etablering af varmepumpeløsninger til erhverv.

HVORFOR SKIFTE TIL VARMEPUMPE?

Fordele ved at skifte til erhvervs- og industrivarmepumpeløsninger

Op til 60% besparelse på varmeregningen
Kort tilbagebetalingstid
Miljøvenlig energiløsning
Bedre indeklima
Grøn virksomhedsprofil
Professionel rådgivning og service

Varmepumper til industri og erhverv er bl.a. velegnet til

Værksteder, herunder autoværksteder, bryggerier mv.
Lagerhaller
Kontorejendomme
Mindre boligforeninger
Produktion
Fitnesscentre

Derfor skal du vælge Dansk Varme ApS

Vi har mange års erfaring med varmepumper til industri, erhverv og boligforeninger, og kender alt til lovkrav, energitilskud samt de særlige krav, som virksomheder kan blive stillet overfor ved nyetablering og installation af varmepumpe til industri og erhverv.

Vi tilbyder altid den mest optimale løsning ud fra din virksomheds behov, så du trygt kan overlade installation og teknik til os, og nyde varmen og de store besparelser.

Har du spørgsmål, du gerne vil have forklaret eller uddybet, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 26 70 16.

Vi tilbyder selvfølgelig en uforpligtende snak.