Leje og leasing af varmepumpe

Har du også overvejet at skifte over til en varmepumpe, men synes du, at det er svært at finde pengene til købet af varmepumpen? Så er lejeordningen måske noget for dig. Her får du en grøn og økonomisk løsning, men du slipper for det høje startbeløb. Lidt ligesom hvis du leaser en bil. Her leaser du blot en varmpumpe i stedet.
Ved leje af din varmepumpe betaler du i stedet et mindre beløb hver måned over en aftalt lejeperiode. Dette er for installation, vedligeholdelse og brug af varmepumpen.

Efter nogle år, afhængigt af den enkelte løsning, vil lejeaftalen ophøre, og du vil herefter få mulighed for at blive ejer af varmepumpen.

Hvorfor bør jeg skifte til en varmepumpe?

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange penge at spare ved at udskifte det gamle oliefyr med en mere økonomisk luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe.

Energitjenesen har lavet beregninger for Bolius, der viser, at du kan sænke din varmeregning med op til 20.000, – om året. Hertil kommer også de store miljøfordele ved at skifte til varmepumpe.

Dansk Varme ApS - daikin-altherma-3-bluevolution-inde og ude del
SE BOLIUS’ BEREGNINGER HER

Lej en varmepumpe hos Dansk Varme ApS

Det månedlige lejebeløb, der skal betales, samt den årrække som aftalen skal løbe, afhænger af den specifikke situation. Vi plejer derfor at aflægge hver enkelte person et besøg for at gennemgå boligen og vurdere, hvilken varmepumpe, der vil være bedst i det enkelte tilfælde. Derefter sender vi et forslag på en lejeaftale med de nærmere vilkår. Kontakt Dansk Varme allerede i dag på tlf. 70 26 70 16 eller via vores kontaktformular for at aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme ud og tage en snak med dig om dine muligheder for at leje en varmepumpe.

Fordelene ved leje/leasing af din varmepumpe er:

  • At du løbende får service på din varmepumpe med en serviceaftale
  • At du sparer penge på dine varmeudgifter og bidrager til et grønnere miljø
  • At du får kyndig gennemgang af din bolig for rådgivning og vejledning i valget af den bedst egnede varmepumpe for dig
  • At du kun lejer op til max 5 år, hvorefter du kan frikøbe din varmepumpe fra 3950, –

Ønsker du at eje frem for at leje?

Ønsker du ikke at leje din varmepumpe, men vil du i stedet gerne eje den fra start, på trods af det er en stor økonomisk investering? Så kan du med fordel søge om finansiering til din varmepumpe eller om en energitilskudsaftale.

Varmepumpefinansieringen tilbyder vi i samarbejde med SparXpres, hvor du kan vælge imellem 2 lånetyper. Tilskud til din varmepumpe kan du få ved hjælp af et energitilskud, som du kan opnå ved udskiftning til en miljøvenlig og energioptimeret varmekilde. Herudover har du mulighed for at gøre brug af håndværkerfradraget, så du kan trække arbejdslønnen fra i skat.

Du kan også læse mere om dine muligheder for varmepumpe luft til vand. Vi har energivenlige og besparende varmepumpeløsninger med kombitanke til alle typer huse. 

Har du spørgsmål til vores muligheder for hjælp til finansiering, eller mulighederne for at få et energitilskud, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 26 70 16.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud