Lej varmepumpe hos Dansk Varme

Leje i stedet for at eje?

Har du også overvejet at skifte over til en varmepumpe, men synes, at det er svært at finde pengene til købet af varmepumpen? Så er leje-ordningen måske noget for dig.

Her slipper du for det høje startbeløb og betaler i stedet en mindre beløb hver måned for installation, vedligeholdelse og brug af varmepumpen.

Efter et antal år – der afhænger af den enkelte løsning – vil lejeaftalen ophøre, og du vil herefter være ejer af varmepumpen.

Hvorfor skifte til varmepumpe?

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at der er mange penge at spare ved at udskifte det gamle oliefyr med en mere økonomisk luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepuempe. Energitjenesen har lavet beregninger for Bolius, der viser, at du kan sænke din varmeregning med op til kr. 20.000,00 om året.

Se beregningerne her.

Hertil kommer også de store miljøfordele ved at skifte til varmepumpe.

Lej en varmepumpe hos Dansk Varme

Det månedlige lejebeløb, der skal betales, og årrækken, som aftalen løber, afhænger af hver enkelt situation.

Vi plejer derfor at aflægge hver enkelt person et besøg for at gennemgå boligen og vurdere, hvilken varmepumpe, der vil være bedst i det enkelte tilfælde.

Derefter sender vi et forslag på en lejeaftale med de nærmere vilkår.

Kontakt Dansk Varme allerede i dag på tlf. 70 26 70 16 for at aftale et tidspunkt, hvor vi kommer ud og tager en snak med dig om dine muligheder for at leje en varmepumpe.