Er dit oliefyr eller gasfyr gået i stykker?

Er dit fyr gået i stykker?, Varmepumpe så galt kan det gå, Dansk Varme ApS, www.danskvarme.dk

Er dit fyr defekt?

Står du i den uheldige situation, at dit oliefyr eller dit gasfyr er gået i stykker?

Det er ikke en sjov situation at stå i – for det betyder, at du ikke længere kan opvarme din bolig. Og eftersom dit varme brugsvand også kommer fra dit fyr, kommer du også lynhurtigt til at mangle varmt vand.

Spørgsmålet er så, om det kan betale sig at få repareret/udskiftet fyret, eller om det giver mere mening at skifte over til en varmepumpe.

En af mine kunder (der netop har fået installeret en luft til vand-varmepumpe) stod i samme situation med et defekt gasfyr, hvor de havde forsøgt flere gange at reparere det, men uden held. Og på et tidspunkt havde de endda 14 dage uden varme eller varmt vand, fordi de ventede på at få repareret gasfyret.

De fik tilbagemeldingen, at deres gasfyr var helt defekt, og at de skulle have installeret et nyt – til en pris på ca. 42.000 kr.

Her kunne min kunde godt regne ud, at det på ingen måde kunne betale sig økonomisk at købe et nyt gasfyr, når der var mulighed for at skifte til en varmepumpe, der er meget billigere i drift, og hvor man desuden kan få enten tilskud eller håndværkerfradrag, når man skifter fra et oliefyr eller et gasfyr.

Vi installerer din varmepumpe hurtigst muligt

Hvis din eksisterende varmekilde er defekt, så sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt, så vi kan give dig et tilbud og aftale en installationsdato så snart det er muligt.

For vi ved hvor vigtigt det er at få varme i huset igen.

Klik nedenfor for at udfylde vores tilbudsformular, og så kontakter vi dig.

Husk at sætte flueben ved “Er dit fyr defekt?”, for så ved vi, at det er en hastesag.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud
Holdet fik installeret det hele på kun én dag, og hele processen har bare været en fornøjelse

“Vi havde naturgas tidligere, men det var meget gammelt og gik ofte i stykker. Derfor undersøgte jeg mulighederne for at få tilskud, og i den forbindelse kom jeg i kontakt med Lars, der har holdt mig ajour med oplysninger om, hvornår Staten åbnede op for ansøgning osv. Da vores [...]