Støjsvage varmepumper til tæt bebyggelse

En varmepumpe kan være en rigtig god løsning, hvis du vil spare på energien og dermed din økonomi. Hvis du bor i et tæt bebygget område og har besluttet dig for at installere en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe, bør du finde en hensigtsmæssig placering af den udvendige del af varmepumpen for at undgå unødige støjgener for dig selv og dine omgivelser. Der er nemlig regler for, hvor meget din varmepumpe må støje ved skel.

Energistyrelsen har udviklet en støjberegner, som kan hjælpe dig med at finde den mest hensigtsmæssige placering til din varmepumpe. Beregningen er vejledende og tager afsæt i de informationer, som du kan indhente fra varmepumpeproducenten.

ENERGISTYRELSENS STØJBEREGNER FOR VARMEPUMPER
Udedelen til Jens' nye luft til vand varmepumpe

Din anmodning er blevet sendt, vi vender snart tilbage til dig x

Spar 60% på din varmeregning

  • Vi vejleder dig fra start til slut
  • Installation og oprydning - på 1 dag
  • Mulighed for energitilskud
  • Investeringen er tjent hjem på 4-6 år
mapbox
Opført
Opvarmet areal M2
Varmekilde
Skift til varmepumpe - effektiv og billig opvarmning

Se, hvad du kan spare på varmeregningen

Indtast din adresse og se din besparelse med det samme, gratis og uforpligtende:

Få overblik over, hvilke modeller der passer til dine behov - og se, hvornår de har tjent sig selv hjem igen

Skriv dig op til at få et uforpligtende tilbud. Så kontakter vi dig og vejleder dig i det hele. Fuldstændig uforpligtende.

Tak for din henvendelse. Vi ringer til dig snarest for at tale om en varmepumpeløsning til din bolig.

Fremragende

online anmeldelser.

Dine data bliver behandlet fortroligt og bliver ikke delt med tredjepart. Læs mere i vores privatlivspolitik

Dansk varme - Varmepumper - Mitsubishi varmepumpe - VE godkendt varmepumper
Hos Dansk Varme er vi VE-godkendte
Kvalitetsgodkendt af Tekniq Kvalitet

Placering af varmepumpe, så den generer mindst muligt

Hvis du bor i et tæt bebyggede område, bør du altid placere din varmepumpe, så den generer dig selv og din nabo mindst muligt. Støjen fra en varmepumpe er især genererende, hvis de placeres under soveværelsesvinduer eller stuer samt på terrasser. Derfor er det afgørende at du vælger en placering, hvor støjniveauet har den mindste indvirkning.
En støjsvag varmepumpe kan hjælpe dig med at holde støjniveauet nede på et acceptabelt niveau. Faktisk er varmepumper underlagt miljøloven på samme måde som virksomheder, hvilket betyder, at du skal overholde gældende støjgrænser, som fastlægges af kommunen. Støjgrænserne fremgår af Miljøstyrelsens vejledninger, hvor den vigtigste er ”Ekstern støj fra virksomheder” (nr. 5/1984).

SE STØJGRÆNSER

Aquarea T-CAP Super Quiet – Revolutionerende støjsvag luft til vand varmepumpe

Panasonic har netop lanceret en helt ny ’Super Quiet’-serie af luft til vand varmepumper i Aquarea T-CAP SQ-serien. Med en varmepumpe fra denne serie får du en driftssikker og effektiv varmepumpe – også ved tæt bebyggelse, hvor bygningerne står rigtig tæt på hinanden, og hvor støjniveauet er en stor bekymring. Dette kunne f.eks. være ved rækkehuse eller andre tætte bebyggelser.

  • Super Quiet – lydniveau så lavt som 50 dB(A)
  • To lydindstillinger – normal og hviske
  • Energieffektivt COP-niveau på 5,03
  • Passer til familieboliger og rækkehuse
  • Drift med udetemperatur ned til -28 grader

Med denne varmepumpe introduceres en ny lydindstilling – nemlig hviske-modus, hvor lydniveauet går så langt ned som til 50 dB(A), hvilket svarer til en lydsvag emhætte. Men selv under drift af 9kW T-CAP SQ får du et lydniveau på 61dB (A) i normalmodus. Denne markante lydreduktion i forhold til de traditionelle pumper, opnås med lydabsorberende materialer. Du kender sikkert disse materialer fra biler og computersystemer. Panasonics vifte med tre blade bidrager herudover også til, at modellen er unaturligt stille under drift.

LÆS MERE OM PANASONIC

Få professionel vejledning i varmepumper

Hos Dansk Varme ApS giver vi dig professionel vejledning og rådgivning ift. effektivitet, energimærke og besparelser på varmepumper. Vi har et stort sortiment af varmepumper, som passer til forskellige typer boliger og behov, og vi anbefaler altid de mest energivenlige og besparende løsninger.
Har du spørgsmål, du gerne vil have forklaret eller uddybet, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 26 70 16. Vi tilbyder selvfølgelig en uforpligtende snak.

Få et tilbud

Panasonics modeller er helt ideelle til boliger, der står tæt sammen!

De nye modeller fra Panasonic kan uden problemer erstatte dit gamle oliefyr og levere en vandtemperatur på op til 60 grader. På grund af designet af kølekredsen leverer modellerne varmen eksklusivt gennem varmepumpens processor. T-CAP-serien leverer fuld kapacitet ned til -20 grader, uden fald i ydelsen.T-CAP SQ er en del af Aqurea H-serien og er tilgængelig i 9kW, 12kW og 16kW (3-faser). Disse modeller er højeffektive med COP op til 5,03* (A7/W35). Enhederne kan administreres via en ny kontroller til H-serien. Når varmepumpen er i drift, er det muligt at aflæse, hvor effektivt systemet er i realtid, og man kan administrere varme og køling. T-CAP SQ kan også kobles til Panasonic Smart Cloud, som giver mulighed for styre den via nettet, uanset hvor du befinder dig. Alle modeller har Aquarea All In One beholder Generation H, der er en af de bedste på markedet.