Vi er med dig hele vejen igennem processen

Når du har besluttet dig for at skifte til varmepumpe, så kommer det svære valg: Hvilken varmepumpe skal du vælge?

Det er et spørgsmål, som vi elsker at få, for så får vi mulighed for at dele ud af vores mangeårige erfaring og hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Og det er netop det, vi virkelig brænder for – at finde den løsning, der er helt perfekt til din bolig, og som giver dig den største besparelse på din varmeregning og et godt indeklima.

Vælger du Dansk Varme som samarbejdspartner, er vi med dig hele vejen, lige fra valget af pumpen, til installationen og til de årlige servicetjek for at sikre en optimal drift.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Rådgivning og dimensionering

Rådgivning og dimensionering

Hos Dansk Varme har vi 13 års erfaring med installation af mange forskellige typer varmepumper, og denne erfaring trække vi på hver eneste dag. For det er nemlig uhyre vigtigt, at du vælger en varmepumpe, der dækker dit behov uden at være for kraftig. Derfor tager vi altid en grundig snak om din bolig og dit forbrug, og vi besøger altid din bolig for at se på de eksisterende installationer, inden vi laver en endelig aftale.

Denne grundige rådgivning og dimensionering er din sikkerhed for, at du får installeret den varmepumpe, der passer bedst til dit behov.

Installation

Selve installationen foregår nemt og bekvemt for dig. Holdet fra Dansk Varme ankommer til din bolig fra morgenstunden, og vi er færdige med installationen allerede samme dag.

På disse timer får vi både afmonteret det gamle varmesystem og koblet det nye på. Og selvfølgelig rydder vi også pænt op efter os selv.

Vi sætter en ære i at alle skridt på vejen – også installationen – skal foregå helt gnidningsfrit.

Dansk Varme ApS -
Idriftsætning

Idriftsætning

Når vi har installeret den nye varmepumpe, sørger vi også for at indregulere den, så den straks kører økonomisk og effektivt.

Herudover gennemgår vi de vigtigste funktioner med dig, så du føler dig tryg ved driften af din nye varmepumpe. Det er jo vigtigt, at du ved hvordan du betjener din pumpe, og hvordan du f.eks. sætter den i vinterdrift og sommerdrift. Derfor tager vi en god snak om betjeningspanelet med dig.

Teknisk support

Det er næsten uundgåeligt, at der i den første tid opstår spørgsmål omkring varmepumpen. Måske er du i tvivl om en ting på betjeningspanelet, eller også har du et spørgsmål til reguleringen.

Med 13 års erfaring indenfor varmepumper svarer vi meget gerne på de spørgsmål, du måtte have, og skulle der – mod forventning – opstå tekniske problemer med din varmepumpe, kører vi gerne ud og kigger på det.

Rådgivning og dimensionering
Rådgivning og dimensionering

Service

Det er jo lovpligtigt at få foretaget et årligt serviceeftersyn på alle varmepumper med over 1 kg kølemiddel, og det hjælper Dansk Varme selvfølgelig gerne med. 

Med et serviceabonnement sørger vi for det årlige eftersyn, og det er din sikkerhed for, at din varmepumpe fortsat kører så effektivt og økonomisk som muligt.

Det årlige serviceeftersyn er samtidig nødvendigt for at få de 5 års totalgaranti på anlægget.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud