Dansk Varme ApS – Sjællands førende leverandør af varmepumper

Hvis du vil have et bedre indeklima og en større besparelse på din varmeregning, kan du med fordel kontakte Dansk Varme ApS.

Vi har mere end 13 års erfaring med installation af varmepumpeanlæg, og vi sælger og monterer kun varmepumper af højeste kvalitet.

Dansk Varme ApS er blandt de mest foretrukne leverandører af varmepumper, hvorfor du altid kan være sikker på at være i trygge hænder hos os.

kontakt dansk varme

Vælg en mere miljørigtig og økonomisk løsning

Med en varmepumpe fra Dansk Varme ApS sikrer du dig selv og dine nærmeste en miljørigtig og økonomisk venlig løsning. Vi sælger kun varmepumpeanlæg fra de bedste producenter på markedet. Det gør vi, fordi vi gerne vil give dig en stor besparelse på din varmeregning og dit hjem et sundt indeklima. 

BEREGN DIN BESPARELSE

13 års erfaring med varmepumpeanlæg og KMO-godkendt

Vi har stor erfaring med installation af varmepumper og igennem de seneste 13 år, har vi monteret mere end 2500 luft til luft varmepumper og omkring 500 luft til vand varmepumper. Samtidig har vi en KMO-godkendelse, der bevidner, at vi er professionelle og gør vores arbejde ordentligt.

hvorfor skifte varmepumpe?

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud

Vi favner bredt – lad os tage en uforpligtende snak

Uanset om du er privatkunde eller erhvervsdrivende, vil vi gerne hjælpe dig med at skabe forandringer. Både i form af vedvarende og miljøvenlig energi samt en billigere varmeregning. Vi henvender os til alle på Sjælland, og vi tager os af alle installationer såvel store som små.

Vi giver gerne den første kop kaffe, så kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder allerede i dag på telefon 70 26 70 16.

Vi glæder os til at høre fra dig!

se vores referencer