Finansier dit køb af varmepumpe

Hvis du ønsker at handle i webshoppen så skal du blot følge anvisningen og udfylde ansøgningen, når du når til check-out.

Ønsker du at handle’ansigt til ansigt’ og vil have finansieringen klaret på forhånd, så ansøger du nemt og hurtigt her.

Øvrige økonomiske løsninger ved køb af en varmepumpe

Foruden at du kan søge om lån til din varmepumpe, kan du også søge om et energitilskud. Du kan desuden vælge at leje en varmepumpe, så du slipper for det høje startbeløb. Hvis du bliver glad for varmepumpen, kan du efterfølgende købe den.

Energitilskud og fradrag ved etablering af varmepumpe

Skifter du din nuværende varmekilde ud med en varmepumpe, kan du søge om at få et skattefrit energitilskud til din varmepumpe, og ved samme lejlighed benytte dig af håndværkerfradraget ved installation og opsætning.

LÆS MERE OM TILSKUD TIL VARMEPUMPE HER

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud

Leje af varmepumpe

Ønsker du at prøve kræfter med en varmepumpe, uden at du fra start skal investere en masse penge i den? Så tilbyder vi hos Dansk Varme ApS, at du kan leje en varmepumpe, og hvis du bliver glad for den, har du naturligvis mulighed for at købe den senere.

Med en lejeaftale på din varmepumpe får du en grøn og økonomisk løsning, hvor du slipper for det høje startbeløb. Ved leje af din varmepumpe betaler du kun et mindre beløb hver måned over en aftalt lejeperiode, hvorefter du kan overtage ejerskabet af din varmepumpe.

LÆS MERE OM LEJE AF VARMEPUMPER HER