Få et tilbud på en brugsvandsvarmepumpe

Ønsker du at få et gratis og uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at installere en brugsvandsvarmepumpe i din bolig? Så skal du blot udfylde nedenstående formular, hvorefter du indenfor 24 timer vil blive kontaktet med et tilbud på den mest kosteffektive varmepumpeløsning for dig.

Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 70 26 70 16

Hos Dansk Varme ApS giver vi dig professionel vejledning og rådgivning ift. effektivitet, energimærke og besparelser på varmepumper. Vi har et stort sortiment af brugsvandsvarmepumper, som passer til forskellige typer boliger og behov, og vi har et stort fokus på altid at anbefale de mest energivenlige og besparende løsninger.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud

Spar op til 60% på dit elforbrug

Du kan spare op til 60% ved at udskifte din el-vandvarmer til en energieffektiv brugsvandsvarmepumpe.

Få et bedre indeklima

Med en brugsvandsvarmepumpe får du et bedre og sundere indeklima i din bolig.

Tjent hjem på 1-6 år

En brugsvandsvarmepumpe vil typisk være tjent hjem efter 1-6 år.  Beregn din besparelse her.

Skån miljøet

En brugsvandsvarmepumpe er et miljøvenligt alternativ til elvarme, oliefyr eller gasfyr.

Spar energi og økonomi med en effektiv brugsvandspumpe

Med en brugsvandsvarmepumpe får du en energibesparende og billig vandvarmer, der udnytter overskudsvarmen fra f.eks. køkken og bad til at opvarme din bolig. Du kan med fordel overveje en brugsvandsvarmepumpe, hvis du bor i et velisoleret hus og opvarmer med el, olie eller gas.

Er din bolig egnet til en brugsvandspumpe?

Om en brugsvandspumpe er egnet i din bolig, afhænger af, hvor isoleret dit hjem er. En brugsvandspumpe bruger den fugtige indendørsluft til at producere varmt vand, og er derfor særlig effektiv i tætte og velisolerede huse. En brugsvandspumpe er ideel, hvis du opvarmer din bolig med el, oliefyr eller gasfyr.

Få et forbedret indeklima med mindre fugt

Med en brugsvandspumpe får du et bedre indeklima i din bolig, da brugsvandspumpen fjerner fugten i huset samtidig med, at den udlufter. Derved minimerer du også risikoen for fugtskader og skimmelsvamp, som kan forvolde store skader i boligen og tilmed er sundhedsskadeligt.

Pumpen genvinder varmen fra den fugtige luft, som suges ud af dit køkken, bad og bryggers til at producere varmt brugsvand. Så når du f.eks. har været i bad, suger brugsvandpumpen alt den fugtige luft fra badeværelset, og udnytter energien til at opvarme nyt varmt brugsvand. Når al energien og fugten er trukket ud af luften, føres den kølige luft ud af boligen eller ind i en anden del af hjemmet, som skal ventileres. På den måde opnår du et bedre og sundere indeklima med en brugsvandspumpe.

Energi- og omkostningseffektiv Aquarea brugsvandsvarmepumpe fra Panasonic

En brugsvandsvarmepumpe fra Panasonics serie Aquarea, er en af de mest energi- og omkostningseffektive metoder til at opvarme vand. Har du på nuværende tidspunkt en el-vandvarmer, kan du med stor fordel skifte til en brugsvandspumpe fra Panasonic Aquearea, da du kan spare helt op til 75% på dit elforbrug.

Brugsvandspumpen bruger luft og naturligvis strøm for at lave varmt vand. 2/3 dele af energien hentes fra luften, hvor 1/3 del af energien genereres via strøm. Dermed får du, i modsætning til en almindelig el-vandvarmer, 2/3 del gratis energi. Det vil sige at for hver krone du bruger, får du for 3 kr. varmt vand.
Det kan spare dig for mange penge i det lange løb.

SE PANASONIC VARMEPUMPER

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud

Få finansiering til din varmepumpe

For mange kan en investering i en brugsvandsvarmepumpe være en økonomisk stor udgift. Derfor tilbyder vi hos Dansk Varme hjælp til en enkel og attraktiv finansiering af din varmepumpe med SPAREXPRES.

FINANSIER DIN VARMEPUMPE

Vi tilbyder 2 typer lån

Vælger du at finansiere dit køb med et 1 års rentefrit lån, betyder det at:

✓ Du betaler et oprettelsesgebyr på 5% af lånebeløbet på min. 600 kr.

✓ Du betaler fast en månedlig ydelse

✓ Du betaler et månedsgebyr på 25 kr.

✓ Det er hurtigt, nemt og overskueligt!

Standardomkostningsinformation1 års rentefri
Kreditbeløb20.000 kr.
Løbetid12 mdr.
Ydelse1.775 kr.
Særlige vilkårKun over 12 mdr.
Samlede kreditomkostninger1.300 kr.
Samlede tilbagebetalt21.300
Månedsgebyr25 k
Årlig debitorrente0,00 %
ÅOP12,4 %
LånebeløbRentefrit lån 12 mdr.
5.000 kr.                                     492 kr.
10.000 kr.909 kr.
15.000 kr.1.338 kr.
20.000 kr.1.775 kr.

Ovenstående ydelser er vejledende, idet de forudsætter, at der er 30 dage mellem lånets udbetaling og betaling af første ydelse. Måneds- og oprettelsesgebyr er indregnet i den månedlige ydelse. Desuden forudsættes betaling via BS.

StandardomkostningsinformationBolig- og energilån
Kreditbeløb80.000 kr.
Løbetid96 mdr.
Ydelse1.175 kr.
Særlige vilkår:
Samlede kreditomkostninger32.790 kr.
Samlede beløb, der betales til SPARXPRES112.790
Månedsgebyr15 kr.
Årlig variabel debitorrente7,96 %
ÅOP9,50 %

Hvad koster en brugsvandsvarmepumpe?

Alt efter størrelsen af dit hus og dit behov, så ligger priserne for en brugsvandsvarmepumpe på mellem 10.000 og 25.000 kr. Det er en investering, som hurtig er tjent hjem igen.

Kontakt os for et gratis tilbud, så får du et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

få et tilbud

Professionel rådgivning af autoriseret installatør

Kontakt os gerne, hvis du har brug for professionel vejledning eller hvis du ønsker et tilbud på en brugsvandsvarmepumpe. Vi yder altid ekspertrådgivning, så du kan være helt sikker på at ende med den rigtige løsning til netop dit behov.

Hos Dansk Varme har vores autoriserede installatører stor erfaring, hvorfor du er sikret at din varmepumpe installeres korrekt ud fra den mest optimale løsning for din bolig og i henhold til gældende lovgivning. Har du spørgsmål, du gerne vil have forklaret eller uddybet, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 26 70 16.
Vi tilbyder selvfølgelig en uforpligtende snak.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud