Få en luft til vand-varmepumpe på abonnement

Har du også overvejet at skifte over til en varmepumpe, men synes du, at det er svært at finde pengene til købet af varmepumpen? Så er det måske relevant for dig at få en varmepumpe på abonnement.

Her betaler du kun et mindre startbeløb og herefter et månedligt beløb. Og allerede fra installationstidspunktet sparer du jo op til 60% på din varmeregning.

Og så er alt også inkluderet i løsningen – installation, vedligeholdelse og årligt serviceeftersyn er altsammen inkluderet i abonnementsprisen.

Efter nogle år, afhængigt af den enkelte løsning, vil abonnementsaftalen ophøre, og du vil herefter få mulighed for at blive ejer af varmepumpen.

Hvorfor bør jeg skifte til en varmepumpe?

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange penge at spare ved at udskifte det gamle oliefyr med en mere økonomisk luft til vand varmepumpe.

Læs også mere om vores tre udvalgte varmepumper, som passer til det store, mellem og mindre hus.

Energitjenesen har lavet beregninger for Bolius, der viser, at du kan sænke din varmeregning med op til 20.000, – om året. Hertil kommer også de store miljøfordele ved at skifte til varmepumpe.

Dansk varme - Varmepumper - Mitsubishi varmepumpe - støjsvag varmepumpe
SE BOLIUS’ BEREGNINGER HER

Få en varmepumpe på abonnement Dansk Varme ApS

Det månedlige lejebeløb, der skal betales, samt den årrække som aftalen skal løbe, afhænger af den specifikke situation. Vi plejer derfor at aflægge hver enkelte person et besøg for at gennemgå boligen og vurdere, hvilken varmepumpe, der vil være bedst i det enkelte tilfælde. Derefter sender vi et forslag på en lejeaftale med de nærmere vilkår. Kontakt Dansk Varme allerede i dag på tlf. 70 26 70 16 eller via vores kontaktformular for at aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme ud og tage en snak med dig om dine muligheder for at leje en varmepumpe.

DOWNLOAD PDF HER

Fordelene ved abonnementsaftalen er:

  • Vi installerer varmepumpen og sørger for alt
  • Du får en markedsledende varmepumpe, der er tilpasset det nordiske klima
  • Service, reparation og udskiftning er inkluderet i aftalen
  • Du har altid muligheden for at købe varmepumpen senere til restværdien

Økonomien i en aftale

Når du indgår en abonnementsaftale betaler du blot et startbeløb på 6.000,- kr. Herefter betaler du et månedligt beløb, afhænging af den installerede model.

Efter de 12 måneders bindingsperiode så kan du altid opsige med en måneds varlse, og så er der tre muligheder:

  1. Du kan betale restbeløbet og købe varmepumpen fri og beholde de
  2. Vi afinstallerer og afhenter varmepumpen
  3. Efter 14 år på aftalen kan du frikøbe varmepumpen for 1.000,- kr.
luft til vand varmepumpe, Dansk Varme ApS, www.danskvarme.dk, Dansk varme, Varmepumper, Mitsubishi varmepumpe, Charlotte

Ønsker du at eje frem for at leje?

Ønsker du ikke at leje din varmepumpe, men vil du i stedet gerne eje den fra start, på trods af det er en stor økonomisk investering? Så kan du med fordel søge om finansiering til din varmepumpe eller om en energitilskudsaftale.

Varmepumpefinansieringen tilbyder vi i samarbejde med SparXpres, hvor du kan vælge imellem 2 lånetyper. Tilskud til din varmepumpe kan du få ved hjælp af et energitilskud, som du kan opnå ved udskiftning til en miljøvenlig og energioptimeret varmekilde. Herudover har du mulighed for at gøre brug af håndværkerfradraget, så du kan trække arbejdslønnen fra i skat.

Har du spørgsmål til vores muligheder for hjælp til finansiering, eller mulighederne for at få et energitilskud, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 26 70 16.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud