Få et uforpligtende tilbud

Indtast dine oplysninger i formularen herunder, og vi kontakter dig for at drøfte hvilken løsning, der vil passe til din bolig:

Dansk Varme ApS – Sjællands førende leverandør af varmepumper

Hvis du vil have et bedre indeklima og en større besparelse på din varmeregning, så er det nu, du skal udfylde formularen ovenfor.

Vi har mere end 13 års erfaring med installation af varmepumpeanlæg, og vi sælger og monterer kun varmepumper af højeste kvalitet.

Dansk Varme ApS er blandt de mest foretrukne leverandører af varmepumper, hvorfor du altid kan være sikker på at være i trygge hænder hos os.

Store økonomiske besparelser

Den økonomiske besparelse ved at skifter til en varmepumpe er noget, du kommer til at mærke!

Langt de fleste sparer op til 60% på deres årlige varmeregning fordi pumpen er så driftsøkonomisk og fordi elafgiften til en varmepumpe er så lav.

Selvom investeringen i en varmepumpe har tjent sig selv hjem i løbet af få år, er det alligevel dejligt, at Regeringen støtter op om den grønne opvarmningsløsning og der derfor er mulighed for enten at få energitilskud eller håndværkerfradrag.

Læs mere om de to muligheder nedenfor.

Få ca. 25.000 kr. i Energitilskud til din varmepumpe

For et gennemsnitligt parcelhus er der 25-28.000 kr. at hente i energitilskud, hvis du får del i puljen.

I år 2021 forventes det, at der bliver åbnet op for energitilskud (via Bygningspuljen) 3 gange. Første gang bliver i uge 14, og derefter igen i august samt i oktober måned. 

Læs mere om energitilskud her

Spar 13.500 via håndværkerfradrag + ekstra 10.000 fra Dansk Varme

Hvis I er to personer i boligen kan I i alt få fradrag for op til 50.000 kr. Med en skatteværdi på 27% betyder det, at I kan spare i alt 13.500 kr., hvis I vælger at benytte denne løsning.

Herudover giver Dansk Varme en yderligere rabat på kr. 10.000,- (så længe der er lukket for energitilskud), og dermed ender besparelsen på hele 23.500,- kr.

Læs om muligheden for håndværkerfradrag

Vi hjælper dig i hele processen

Når du vælger Dansk Varme ApS som samarbejdspartner, har du en sikkerhed gennem hele processen.

Vi hjælper dig nemlig med alt – lige fra valg af den rette varmepumpe til idriftsætning og efterfølgende support og service.

Læs om processen her