Få et uforpligtende tilbud

Indtast dine oplysninger i formularen herunder, og vi kontakter dig for at drøfte hvilken løsning, der vil passe til din bolig:

Din anmodning er blevet sendt, vi vender snart tilbage til dig x

Vær opmærksom på længere ventetid

Grundet situationen i verden og de heftigt stigende gaspriser er der pt. meget stor efterspørgsel på varmepumper. Derfor beder vi venligst om din tålmodighed og forståelse for, at der er længere ventetid på tilbagemelding og levering end normalt.

Mvh. Lars,
Dansk Varme ApS

Sådan foregår det, når du køber en varmepumpe hos Dansk Varme:

1

Vi ringer dig op og får en snak om mulighederne

2

Vi besøger din bolig og giver dig et tilbud

3

Vi monterer varmepumpen på 1 dag

4

Vi hjælper gerne med support og service

Store økonomiske besparelser

Den økonomiske besparelse ved at skifter til en varmepumpe er noget, du kommer til at mærke! Langt de fleste sparer op til 60% på deres årlige varmeregning fordi pumpen er så driftsøkonomisk og fordi elafgiften til en varmepumpe er så lav. Selvom investeringen i en varmepumpe har tjent sig selv hjem i løbet af få år, er det alligevel dejligt, at Regeringen støtter op om den grønne opvarmningsløsning og der derfor er mulighed for at få energitilskud. Læs mere nedenfor.

Dansk Varme ApS - Tilskud og fradrag

Dansk Varme ApS – Sjællands førende leverandør af varmepumper

Hvis du vil have et bedre indeklima og en større besparelse på din varmeregning, så er det nu, du skal udfylde formularen ovenfor.

Vi har mere end 13 års erfaring med installation af varmepumpeanlæg, og vi sælger og monterer kun varmepumper af højeste kvalitet.

Dansk Varme ApS er blandt de mest foretrukne leverandører af varmepumper, hvorfor du altid kan være sikker på at være i trygge hænder hos os.

Dansk Varme ApS – Sjællands førende leverandør af varmepumper

Få ca. 21.000 kr. i Energitilskud til din varmepumpe

For et gennemsnitligt parcelhus er der 21-23.000 kr. at hente i energitilskud, hvis du får del i puljen.

Læs mere om energitilskud her