DanmarksPumpen – Kinans 7 udvalgte varmepumper

Kinnan, der er en af de førende grossistvirksomheder på varmepumper og energibesparende produkter, har udvalgt de 7 varmepumper, som de mener, lever op til flest boligejere og virksomheders behov. Disse er således udnævnt som værende de såkaldte DanmarksPumper.

Alle DanmarksPumper lever op til de krav, der er stillet fra 2019, hvor over 40.000 boligejere skal ud og finde et alternativ til deres nuværende varmeløsning. Er du en af dem, så læs nærmere om fordelene ved at vælge en DanmarksPumpe her på siden.

Bedre indeklima

Dansk Varme ApS – autoriseret Kinnan-forhandler

Der er udvalgt 3 modeller fra hver producent, der nu indgår i DanmarksPumpe-programmet. Det betyder for dig som kunde, at du frit kan vælge mellem flere stærke varmepumper fra verdens førende varmepumpeproducenter, når blot du handler med en autoriseret Kinnan forhandler.

Dansk Varme ApS er autoriseret Kinnan-forhandler, og vi har dermed dokumentation på, at vi er blandt de førende i branchen, samt at vi er autoriseret til at montere, installere og servicere din DanmarksPumpe.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud

Vidste du, at tre mærker dækker 80% af verdensmarkedet?

Kinnan har solgt varmepumper og DanmarksPumper i mange år, og de har opnået en betydelig markedsandel. Indtil nu har det primært været Panasonic. De har fungeret tilfredsstillende, og nu har vi hos Dansk Varme ApS fået eksklusiv-forhandling af topmodellen Panasonic HZ25TKE-5 Bluefin

For at imødekomme forbrugernes krav om større udvalg og flere valgmuligheder, har vi udvidet forhandlingen i Danmark af både LG og Mitsubishi. Vi har udvalgt tre modeller fra hvert mærke til at indgå i DanmarksPumpe-programmet. Derfor kan man nu vælge sin varmepumpe blandt de tre største og stærkeste mærker i verden og sikre sig en DanmarksPumpe fra den leverandør i Danmark, der har mest erfaring med installation og drift – takket være et ekstremt stort og kompetent forhandlernet opbygget gennem mange år.

Det får du med en DanmarksPumpe

DanmarksPumpen er mere end bare en varmepumpe, det er en garantiordning, et kvalitetsstempel og et hav af andre fordele. Nedenfor har vi oplistet nogle af de største fordele, du får ved at vælge en DanmarksPumpe:

✓ 10 års kompressorgaranti
✓ 5 års garanti på alle øvrige dele
✓ 5 års garanti på installationen
✓ Indbygget frostsikring
✓ Gratis effektiv isolering mod varmetab

DanmarksPumpen

Købeloven i Danmark giver 2 års garanti på fabrikationsfejl

Foruden de to års garanti på fabrikationsfejl, giver Kinnan 5 års totalgaranti – ikke blot på DanmarksPumpen, men også på installationen. Det sidste er vigtigt, da arbejdslønnen kan være en væsentlig post. Nu er garantien udvidet med yderligere 5 års garanti på kompressoren. Kinnan betaler alle reservedele og arbejdsløn i den garantiperiode. Hvis man selv plejer og passer DanmarksPumpen med almindelig rengøring og støvsugning, er et serviceeftersyn hvert andet år, udført af en autoriseret Kinnan-installatør, nok til at sikre dig garantierne.

Frit installatørvalg af DanmarksPumpen

Når din DanmarksPumpe er installeret og fungerer, skal den serviceres efter to år, og igen hvert andet år, for at opnå de 10 års kompressorgaranti. Ved serviceeftersyn, der skal foretages i garantiperioden, kan du frit vælge installatør, hvis blot vedkommende er autoriseret af Kinnan. Dette er vi hos Dansk Varme ApS, og derfor monterer og installerer vi med glæde din DanmarksPumpe, samt foretager serviceeftersyn. Efter hvert servicebesøg stempler vi dit garanticertifikat som din sikkerhed for, at garantien opretholdes.

Kunne du tænke dig at høre mere om DanmarksPumpen, kan du kontakt os på telefon 70 26 70 16 eller via vores online kontaktformular. Du kan også læse nærmere om DanmarksPumpen her.