Danmarkspumpen

Kinnan har udvalgt syv varmepumper blandt og gjort dem til DanmarksPumper. Alle opfylder Også de krav der gælder fra 2019.

Vidste du at tre mærker dækker 80% af verdensmarkedet?

Kinnan har solgt varmepumper og DanmarksPumper i mange år og opnået en betydelig markedsandel. Indtil nu har det primært været Panasonic. De har fungeret tilfredsstillende, og nu har vi fået eksklusiv-forhandling af topmodellen BlueFin,

For at imødekomme forbrugernes krav om større udvalg og flere valgmuligheder, har vi udvidet forhandlingen i Danmark af både LG og Mitsubishi. Vi har udvalgt tre modeller fra hvert mærke til at indgå i DanmarksPumpe-programmet. Derfor kan man nu vælge sin varmepumpe blandt de tre største og stærkeste mærker i verden og sikre sig en DanmarksPumpe fra den leverandør i Danmark, der har mest erfaring med installation og drift – takket være et ekstremt stort og kompetent forhandlernet – opbygget gennem mange år.

Frit installatørvalg

Når din DanmarksPumpe er installeret og fungerer, skal den serviceres efter to år og igen hvert andet år for at opnå de 10 ÅRS KOMPRESSOR GARANTI. Ved serviceeftersyn, der skal foretages i garantiperioden, kan du frit vælge installatør, blot han er autoriseret af Kinnan. Efter hvert servicebesøg stempler installatøren dit  GARANTICERTIFIKAT som din sikkerhed for, at garantien opretholdes.

Enhver DanmarksPumpe leveres ALTID med 10 år autoriseret installation, indbygget frostsikring og gratis

s kompressorgaranti og 5 års garanti på øvrige dele,
gratis isolering, så den kan klare den danske

DanmarksPumpen leveres NU med 10 års kompressorgaranti og 5 års garanti på alle andre dele

Købeloven i Danmark giver to års garanti på fabrikationsfejl.

KINNAN giver 5 ÅRS TOTALGARANTI – ikke blot på DanmarksPumpen, men også på installationen.
Det sidste er vigtigt, for arbejdslønnen kan være en væsentlig post. Nu udvider vi garantien med YDERLIGERE 5 ÅRS GARANTI på kompressoren. Kinnan betaler alle reservedele og arbejdsløn i den garantiperiode. Hvis man selv plejer og passer DanmarksPumpen med almindelig rengøring og støvsugning, er et serviceeftersyn hvert 2. år – udført af en autoriseret Kinnan-installatør – nok til at sikre dig GARANTIERNE.

Læs mere om Danmarkspumpen her.