Serviceeftersyn af din luft til vand-varmepumpe på abonnement

Med en aftale om varmepumpeservice på abonnement fra Dansk Varme ApS er du sikker på, at din luft til vand-varmepumpe løbende bliver vedligeholdt, hvilket sikrer dig en optimal drift og forbedret varmeøkonomi.

Når du har tilknyttet en serviceaftale på din varmepumpe, får du et årligt hovedeftersyn. Det årlige hovedeftersyn er lovpligtigt, hvis din varmepumpe kører med mere end 1 kg kølemiddel, hvilket i praksis er gældende for alle luft til vand-varmepumper.

Som udgangspunkt anbefaler vi altid, at du rådfører dig med en fagmand inden du beslutter, hvilken serviceaftale du har behov for, da forskellige boliger har forskellige beskaffenheder, og forskellige varmepumper har forskellige behov.

Hvis du vil være helt sikker på, hvor ofte din varmepumpe bør serviceres, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 26 70 16, så rådgiver vi dig gerne i forhold til dine behov.

Bestil årligt servicetjek hos Dansk Varme

Hvis du har købt en varmepumpe hos Dansk Varme ApS, tilbyder vi både service og garanti på den. Det er fordelagtigt af flere årsager. Med et servicetjek sørger du for, at du får mest glæde af varmepumpen samtidig med, at du får den største besparelse på din varmeregning.

Får du dit årlige serviceeftersyn, så tilbyder vi også fem års garanti på varmepumpen samt ti års garanti på beholderen. Derfor er der alle gode grunde til at få lavet en serviceaftale hos os. Vi har garanti på luft til vand varmepumper fra førende producenter som Mitsubishi, Bosch, Daikin og Panasonic.

Bestil serviceaftale til din luft til vand-varmepumpe:

Pris:
pr. år med moms.
*

Godt at vide om varmepumpeservice hos Dansk Varme ApS

Hos Dansk Varme ApS kan du få en abonnementsløsning på varmepumpeservice. Ved at vedligeholde og servicere din varmepumpe sikrer du, at den altid virker optimalt, hvilket betyder du vil opnå den laveste udgift på din varme.
Når du bestiller en serviceaftale til din varmepumpe, får du et årligt hovedeftersyn med kontrol af:

  • Rør og samlinger
  • Systemets driftstryk
  • Trykovervågningssystem
  • Frostsikringsvæske og kølemiddeltype
  • Frysepunkt
  • Er der behov for efterfyldning af kølemiddel fyldes dette på

Du har mulighed for at vælge udkald til, når du bestiller din serviceaftale. Ved udkaldsdækning kommer vores serviceteknikker forbi ved evt. driftstop og sørger for at din varmepumpe kommer op at køre igen.

Hvad koster varmepumpeservice hos Dansk Varme ApS?

  • Årligt eftersyn af luft til vand varmepumpe: 2.195 kr.
  • Tilkøb af udkaldsdækning: 995 kr.

Kontakt os på telefon 70 26 70 16, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvorfor du skal bruge os til servicering af din varmepumpe.

Varmepumpeservice er både vigtigt og lovpligtigt

Varmepumper er både robuste og driftssikre, de skal dog kontrolleres og vedligeholdes lige som alle andre typer af varmeinstallationer. Det er en fordel at få udført et serviceeftersyn, da du sikrer at din varmepumpe kører optimalt og at din varmeøkonomi altid er så lav som overhovedet muligt.

Varmepumper med 1 kg kølemiddel eller mere

Har du investeret i en varmepumpe, der er udstyret med mere end 1 kg kølemiddel, hvilket gælder for alle luft til vand varmepumper, så er der ingen vej udenom – loven dikterer, at den skal serviceres af en certificeret servicetekniker minimum 1 gang årligt. Besøgsrapporten for serviceeftersynet er du desuden forpligtet til at opbevare i mindst 10 år.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud

Vi ordner al dokumentation, så du ikke skal bekymre dig

Når du har afsluttet et serviceeftersyn, får du en besøgsrapport. Besøgsrapporten er til dokumentation af, hvad serviceteknikeren har efterset og foretaget på besøget. Du får selv udleveret besøgsrapporten, men som en ekstra garanti opbevarer vi resultatet, så du altid er sikker på at kunne fremvise dokumentation for det lovpligtige eftersyn overfor f.eks. kommunen eller køber ved salg af din ejendom.
Skulle du have spørgsmål til garanti, serviceeftersyn eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer 70 26 70 16. Vi er behjælpelige med alle typer af spørgsmål.

SE HANDELS- OG LEVERINGSBETINGELSER