Få et tilbud på en varmepumpe med klimakøl

De fleste kender varmepumper som en opvarmningskilde, der kan holde en bolig lun og behagelig. En luft til luft varmepumpe af god kvalitet kan dog mere end det – den kan også sørge for at skabe et godt klima indenfor i form af klimakøl, som er med til at give det perfekte indeklima. Læs mere om, hvorfor du skal have en varmepumpe, der også kan køle, længere nede her på siden.

Ønsker du en varmepumpe med klimakøl, så du både kan opvarme og nedkøle din bolig? Så kan du med fordel udfylde formularen herunder og dermed få et uforpligtende tilbud, der passer bedst til dine behov og din boligtype. Når du afgiver dit tilbud, vil vores installatør gennemgå din bolig og finde den mest optimale løsning til dig, hvorefter du allerede indenfor 24 timer vil blive kontaktet med tilbuddet. Skulle du have spørgsmål til luft til luft varmepumpens funktion som aircondition og klimakøl, så er du velkommen til at kontakte os direkte på telefon 70 26 20 16.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud

Klimaanlæg og aircondition – slå to fluer med ét smæk 

Når du vælger at investere i en luft til luft varmepumpe, er du interesseret i at lave en god investering. Her kan det være en fordel at slå to fluer med ét smæk og både sikre dig en løsning, der kan opvarme og nedkøle din bolig. Om vinteren vil du være glad for varmepumpens opvarmningsmuligheder, men når det bliver sommer, vil denne funktion være mindre væsentligt. Her kan varmepumpen komme til sin ret, hvis den også kan nedkøle dit hjem, sommerhuset, virksomheden eller et andet sted, som kunne have behov for denne funktion.

Find den løsning, der passer dig bedst

Varmepumper findes i mange størrelser og prisklasser. Hos Dansk Varme ApS kan vi finde en løsning, der passer dig både med hensyn til pris og behov. Derfor kan du få en skræddersyet løsning, hvor vi sikrer dig en varmepumpe, der skaber et lunt hjem om vinteren, men samtidig afkøler hjemmet på en behagelig måde i sommerperioden.

Dette gælder uanset om du søger en varmepumpe til boligen, sommerhuset, værkstedet, virksomheden eller andre steder. Så udfyld formularen længere oppe på siden og få et uforpligtende tilbud eller kontakt os direkte på telefon 70 26 20 16.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud
Mitsubishi Ecodan Split 300L

Klimakøl er behageligt – også for din regning

Luft til luft varmepumpen bliver mere og mere populær. Det skyldes blandt andet, at folk ser en stor besparelse på deres elregning. Derfor er varmepumpen også en god investering i længden. Her kan du kombinere godt velvære i form af et behageligt og nedkølet rum, når der er brug for det – men med en billigere regning. Hvis du passer på din luft til luft varmepumpe, vil investeringen tjene sig selv ind igen, ligesom du øger værdien i din bolig, samt skaber et sundere indeklima.