Varmepumpe til sommerhus 

Har du et el-opvarmet sommerhus, men i stedet søger et billigere og mere energivenligt alternativ? Så anbefaler vi dig at læse nærmere her på siden, hvor du kan læse om forskellige varmepumpeløsninger, der kan give dig store besparelser på dit varmeforbrug og opvarmning af brugsvand i sommerhuset.

Forskellige varmepumpeløsninger til sommerhuset

Der findes flere varmepumpeløsninger, som vi anbefaler alt afhængigt af bl.a. størrelsen på dit sommerhus, din planløsning, og dit behov vedr. opvarmning af bolig, varmt brugsvand og ventilation af indeklima. Vi har et bredt udvalgt af varmepumper, som er særligt velegnede til sommerhuse. Nedenstående er nogle af de mest solgte og energieffektive sommerhusløsninger.

Det kørte bare på skinner …

“Hele familien var meget tilfredse – Lars giver en kanon service – ud over det [...]

læs videre

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud

Panasonic HZ25TKE / HZ9RKE Flagship – effektiv året rundt 

Panasonic Hz flagship inverter er en kraftig luft til luft varmepumpe, som takket være sin enestående effektivitet og pålidelighed, er en af nordens mest solgte varmepumper. Panasonic-varmepumpen, som har energimærkning A+++, har en af markedets højeste SCOP-værdier på 5,2, som bidrager til en betydelig reduktion af dine opvarmningsomkostninger.

Panasonic Flagship er er specielt udviklet til det nordiske klima, og kan opretholde det varme indeklima ved udendørsdørstemperaturer på ned til -35 °C. Panasonic flagship HZ25TKE er stille i drift, og har et yderst lavt lydniveau på kun 18db. Samtidig har varmepumpen en ekstra kraftig luftstrøm, som sikrer, at varmen breder sig mere effektiv. Alt i alt får du med denne varmepumpe følgende fordele:

✓ Maksimal komfort og effektivitet
✓ Eksklusivitet og stilrent design
✓ Fleksible tilslutningsmuligheder letter integration til netværk
✓ Kraftigere luftstrøm sørger for hurtigere at opnå den ønskede temperatur i rummet
✓ Quiet-indstilling
✓ Fjernstyring via internet og sms

Panasonic Aquarea Brugsvandsvarmepumpe vandvarmer – Spar på økonomien

Brugsvandspumpen fra Panasonics serien Aquarea, er en af de mest energi- og omkostningseffektive metoder til at opvarme vand, og er perfekt i kombination med Panasonics Flagship varmepumpe. Brugsvandspumpen er indbygget med varmepumpe og er monteret på en lagringsbeholder. Pumpen henter energi fra den omgivende luft og kan, ved hjælp af denne ekstra energikilde, varme vand op til 55 °C.

Med Aquerea brugsvandsvarmepumpe får du et bedre indeklima i din bolig, da brugsvandspumpen fjerner fugten i huset og samtidig udlufter. Derved minimerer du risikoen for skimmelsvamp og fugtskader. Har du på nuværende tidspunkt en el-vandvarmer installeret i sommerhuset, kan du med stor fordel skifte til en brugsvandsvarmepumpe fra Panasonic Aquearea, da du herved kan spare op til hele 60-75% på dit elforbrug.

Energieffektiv og besparende varmepumpe fra Mitsubishi

Mitsubishi MSZ-LN25 Hero er en perfekt løsning til det store sommerhus eller boligen, når du søger en luft til luft varmepumpe til opvarmning og forbedring af indeklimaet. Mitsubishi Hero er et sikkert valg med en høj SCOP-værdi på 5,2 og en energieffektivitet A+++. Med en SOOP-værdi på 5,2 får du store mærkbare besparelser, da du får 5,2 gange så meget varme i forhold til elvarme.

A+++
kr. 15.900,00kr. 17.900,00
Vis vare

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud

Ønsker du hjælp til at finde den rette varmepumpe til dit sommerhus?

Ovenstående er blot nogle af vores forslag til varmepumper, du med fordel kan installere i sommerhuset. Der er mange andre muligheder og derfor er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 26 70 16, så vi kan guide dig mod det rette valg af varmepumpe ud fra netop jeres sommerhus-type.

Du kan også med fordel udfylde vores formular og få et uforpligtende tilbud tilsendt allerede indenfor 24 timer. Så gennemgår vores installatør dit sommerhus og finder den mest optimale og kosteffektive varmeløsning herudfra.