Meget mere stabil varme end med pillefyr

Skift fra pillefyr til Mitsubishi Silent SW75, Henrik

“Her i familen havde vi et pillefyr før vi fik varmepumpe. Men der var alt for meget arbejde i det, og det gav en ustabil varme – og det går ikke, når man har børn.

Vi søgte på nettet og fandt en masse udbydere og havde også besøg af en del forskellige udbydere. Lars fra Dansk Varme kom også ud og gav et godt tilbud. Han var den, der virkede mest professionel, og derfor blev det ham, som vi valgte, og det er vi glade for, at vi gjorde.

Besøget med installationen gik rigtig godt. Lars er et rart menneske, som man med det samme får tillid til, så det var en behagelig oplevelse.

Selve installationen tog alt i alt ca. 5-6 timer fra han kom, til han gik.

Vi har nu haft varmepumpe i 10 måneder. Vi fandt ud af, at vores døre og vinduer faktisk var isoleret rigtig dårligt, men efter at vi har fået isoleret disse bedre, er det dejligt varmt varmt i huset, og varmepumpen kører upåklageligt med stabil varme. Prismæssigt er det nogenlunde det samme, men det er fantastisk at være sluppet af med det store arbejde og samtidigt at have fået en meget mere stabil varme herhjemme.”

Henrik Ostermann

Meget mere stabil varme end med pillefyr