Lars var faktisk den eneste, jeg havde på besøg, og hans tilbud lød meget fornuftigt, så der var ikke så meget at rafle om

Thomas har fået ny Mitsubishi Ecodan Silent

“Jeg havde et oliefyr tidligere, men jeg ville gerne skifte til varmepumpe, da det jo er vejen frem. Vi har i længere tid haft gulvvarme, så vi havde i forvejen en rigtig fin rørinstallation i huset. Jeg fandt Lars i en brochure, og vores nabo havde også haft ham på besøg, så derfor gav jeg ham et kald. 

Lars var faktisk den eneste, jeg havde på besøg, og hans tilbud lød meget fornuftigt, så der var ikke så meget at rafle om. 

Jeg har kun haft varmepumpen installeret i kort tid, men det kører rigtig fint, og vi har masser af varmt vand.

Der var en lille rettelse efter installationen, og da jeg ringede til Lars og fortalte det, sendte han straks en mand ud. Så det har været en fin oplevelse, og jeg anbefaler gerne Lars til venner og bekendte.”

Thomas Carlsen, Ølstykke

Thomas Carlsen, Ølstykke
Thomas Carlsen, Ølstykke