Luft til vand varmepumpe Greve

Hos Dansk Varme fokuserer vi på løsningen frem for produktet, og derfor sikrer vi vores kunder i Greve, at de får den bedste luft til vand varmepumpe på markedet, og opnår den største besparelse på varmregningen. Er du i tvivl, om du skal skifte oliefyret eller andet nuværende varmesystem ud med en luft til vand varmepumpe, så giver vi dig en masse grunde til, hvorfor du netop bør gøre det.

Du ønsker at skifte dit olie- eller gasfyr ud

En luft til vand varmepumpe fungerer i helårshuse med gulvvarme, radiatorer, gas- eller oliefyr. Derfor er denne varmepumpe et godt valg for dig, som ønsker at skifte dit olie- eller gasfyr ud, da varmepumpen kan brug for enten radiatorer eller varmerør for at kunne fungere. 

Spar op til 60% på din varme

Vælger du, at skifte fra et oliefyr, elradiator eller naturgasfyr, kan du få en besparelse op mod 60% af din varmregning. Ligeledes opnår du miljømæssige besparelser, da dit CO2-udspil kan falde op til 40%. 

Du ønsker opvarmning af hele huset og brugsvandet

Med en luft til vand-varmepumpe kan du varme hele huset op samt få varmt vand i badet. 

luft til vand varmepumpe Greve

Du ønsker et langvarigt og vedligeholdt varmesystem

Fordelen ved en luft til vand varmepumpe er, at den er et selvkørende system, og hvis den er af høj kvalitet, kan den holde i op til 20 år ved næsten ingen vedligeholdelsesomkostninger.

Dansk Varme er VE-godkendte installatører hos Energistyrelsen.

En varmepumpe til et godt isoleret hus

En luft til vand varmepumpe er kendetegnet ved høj driftssikkerhed, brugervenlighed og så er den mere effektiv end en luft til luft varmepumpe. Denne varmepumpe fungerer dog ikke i dårlig isolerede ejendomme, hvorfor den anbefales til større boliger med god isolation. 

Læs om Panasonic luft til vand varmepumpe her.

Kontakt Dansk Varme i Greve

Uanset om du er privatkunde eller erhvervsdrivende i Greve, vil vi gerne hjælpe dig med at skabe forandringer både i form af vedvarende og miljøvenlig energi samt en billigere varmeregning. Vi henvender os til alle på Sjælland, og vi tager os af alle installationer såvel store som små. Så kontakt os allerede i dag  på telefon 70 26 70 16 og få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe. 

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud