Panasonic luft til vand varmepumpe - Tilbud hos Dansk varme

Dansk Varme forhandler Panasonic luft-vand varmepumper

luft til vand varmepumpe

Populære Panasonic produkter:

Panasonic Aquarea T-Cap 9 – model H

Luft til vand varmepumpe

 • Energiklasse: A++
 • Kølemiddel: R410
 • Lydniveau: 69dB
 • Tilskudsberettiget
kr. 0,00
Vis vare
 • Energiklasse: A++
 • Kølemiddel: R410
 • Lydniveau: 69dB
 • Tilskudsberettiget
kr. 0,00
Vis vare
 • Energiklasse: A++
 • Kølemiddel: R410
 • Lydniveau: 69dB
 • Tilskudsberettiget
kr. 0,00
Vis vare
se hele udvalget

Panasonic T-CAP – Nu med fuld effekt helt ned til -20 grader

Panasonic T-CAP er forkortelsen for “total kapacitet”. Alle produkterne i denne nye serie kan bevare den samme nominelle kapacitet, helt ned til -20 °C uden brug af elektriske varmelegemer. Disse pumper er som skabt til eftermontering eller kommercielle anvendelser.

 • Installer en A-klassificeret varmepumpe med markedsledende energiværdier!
 • Et hav af nye funktioner, bl.a. auto- og weekendindstilling samt aflæsning af energiforbrug.
 • Høj varmekapacitet også ved meget lave temperaturer. Den nominelle kW-kapacitet bevares helt ned til udetemperaturer på -20 °C.

Installer ikke en 20 eller 25 kW varmepumpe, som mister ydeevne ved temperaturer under 0 °C. Panasonic’s T-CAP varmepumper opretholder deres kapacitet helt ned til -20 °C og præsterer virkelig den nominelle effekt til opvarmning!

PANASONIC-LØSNINGER TIL DIT HUS. BESPARELSE I DAG OG I MORGEN

Det at købe et hus er en stor beslutning, som har langsigtede konsekvenser – ikke kun for dig, men også for din familie.
At købe et hus har også en langsigtet betydning for miljøet og din økonomi…
Det er ikke altid problemfrit at finde den rette varmeløsning, og beslutningen vil have en indvirkning mange år fremover… det er derfor vigtigt at træffe den rette beslutning.

Takket være ny teknologi er det nu muligt at få glæde af en pålidelig og effektiv varme med en mindre miljøpåvirkning.
Panasonic, som altid har gået forrest, hvad innovation angår, introducerer i øjeblikket en lang række løsninger til nye huse, som er ekstremt effektive og har en lav miljøpåvirkning.

Fremtiden starter i dag, hvorfor vente?

panasonic luft til vand varmepumpe

PANASONIC HAR DESIGNET VARMEENHEDER, SOM OPFYLDER TE15- REGULATIVERNE

På grund af Panasonic-varmepumperne – og -ventilationsenhedernes høje ydeevne, er energimærket for et hus forbedret. Dette er med til at øge husets værdi! Panasonic-enhederne kan installeres i hele Danmark i henhold til de 4 områder defineret i TE15-meddelelsen. Med Panasonic får du glæde af effektiv opvarmning, selv højt oppe nordpå.

panasonic luft til vand varmepumpe

PANASONIC ALL IN ONE KOMBINERES MED AQUAREA- VARMEGENVINDINGSVENTILATIONSENHEDEN

· Den rette kombination: Et effektivt varmegenvindingssystem og en effektiv varmepumpe
· Den bedste komfort og den bedste temperatur i huset både sommer og vinter
· Den bedste luftkvalitet i huset

Panasonic har designet en meget effektiv varmegenvindingsenhed med henblik på at give den bedste løsning til husbyggere og husejere, der stiller høje krav, og som samtidig søger høj ydeevne og pålidelighed.

Panasonic All in One, bedst i test.

 • Nem at installere
 • Yderst effektiv produktion af varmt vand tilhjemmet
 • TE15-godkendt
 • Lille udendørsenhed
 • Til opvarmning og afkøling af hjemmene
 • Panasonic har et installations- ogservicenetværk, som dækker hele Danmark

Aquarea-ventilationsenheden er kompakt og effektiv.

· Nem at installere
· Yderst effektivt varmegenvindingssystem (79,1 %genvinding)
· Op til 500 m3/t
· TE15-godkendt
· Ekstrem lydløs enhed
· Til opvarmning og afkøling af hjemmet
· Ingen kold luft i rummene, idet al kold luft opvarmes · Meget god ventilation og luftkvalitet i huset

LØSNINGER TIL SOMMERHUSE: OPVARMNING, VENTILATION OG VARMT BRUGSVAND

Aquarea DHW- og HZ-varmepumper

Nem at installere og billig i drift. Kombinationen af Aquarea DHW’s luft til vand og flagskibsmodellen HZ’s luft til luft er den bedste løsning til et sommerhus.

Aquarea varmt brugsvand VVB-beholder med indbygget varmepumpe.

En varmepumpe er en af de mest energi- og omkostningseffektive måder at varme vand på. Pumpen er monteret på en lagringsbeholder og henter energi fra den omgivende luft og kan ved hjælp af denne ekstra energikilde varme vand op til 55 °C.

Vægmonteret HZ Flagship Inverter+.

Er takket være sin enestående effektivitet og pålidelighed en af Nordens mest solgte varmepumper. Dens effektivitet bidrager til hurtigt at give og opretholde et behageligt indeklima selv ved udetemperaturer helt ned til -35 °C. A+++ klassificering.

panasonic luft til vand varmepumpe

ELEKTRONISK STYRING

DU KAN STYRE DIN VARMEPUMPE, UANSET HVOR DU BEFINDER DIG. STYR KLIMAET OG ENERGIEN MED LAVEST MULIGE FORBRUG

Den nye Aquarea Smart Cloud er langt mere end blot en enkelt måde at betjene dit varmesystem via internettet på. Den gør uden tvivl din Aquarea endnu smartere og optimerer din komfort, samtidig med at din elregning og dit CO2-udslip bliver mindre. Selv om platformen CZ-TAW1 allerede fra starten er komplet med funktioner, inkorporeres der endnu flere for at gøre Aquarea til det mest sparsommelige system til hjemmet, hvilket forenkler installations- og vedligeholdelsesarbejdet.

Dansk Varme ApS er VE-godkendte installatører af Energistyrelsen.

Læs mere om luft til vand varmepumpe her.

panasonic luft til vand varmepumpe
panasonic luft til vand varmepumpe

DANSK VARME ER I 2017 BLEVET PRO-PARTNER

Dansk Varme er autoriseret Panasonic Pro-partner.

Det betyder, at vi har en stor ekspertiser indenfor Panasonic-produkter, og at du altid er i trygge hænder hos os, når det kommer til vejledning og montering.

✰DANSK VARME ER I 2017 BLEVET PANASONIC PROPARTNER

panasonic luft til vand varmepumpe

Få et tilbud på luft til vand varmepumpe

Hos Dansk Varme kan du få et uforpligtende tilbud på Panasonic varmepumper. Det fungerer således, at du indtaster dine oplysninger i formularen her på hjemmesiden, hvorefter vi ringer til dig og tager en snak om de forskellige muligheder. Hvis du er interesseret efter snakken, kommer vi ud og besøger din bolig og kommer med et tilbud til dig.

Accepterer du tilbuddet, monterer vi din nye varmepumpe på en enkelt dag, hvorefter vi gerne hjælper med support og service, såfremt det er nødvendigt. Udover vores gode tilbud, så er der også store, økonomiske besparelser ved at skifte til en luft til vand varmepumpe.

De fleste sparer helt op til 60% årligt på deres varmeregning, da pumpen er super driftsøkonomisk, og elafgiften på varmepumper også er lav. Man kan endda få et energitilskud af regeringen på trods af, at en Panasonic varmepumpe er tjent hjem inden for blot få år.

Hvordan fungerer den?

Er du lidt usikker på, hvad en luft til vand varmepumpe egentlig er, og hvordan den fungerer? Den bruges til at opvarme både din bolig og det varme vand. Hvis du i forvejen har et olie- eller gasfyr i din bolig, kan du opnå store besparelser på din varmeregning, hvilket kan være en stor fordel i krisetider.

Installationen af varmepumpen sker ved, at vi kobler den sammen med din boligs eksisterende radiatorer og/eller gulvvarme. Selve pumpeanlægget består af en udedel, der omdanner luftens kinetiske energi til varme og derefter sendes til indedelen, der fordeler varmen i radiatorsystemet og varmer brugsvandet op.

Pumpen er ekstremt effektiv og kan fungere ved meget lave temperaturer helt ned til minus 20 grader. Den giver i de fleste tilfælde en energibesparelse på 60-70%. Den er derfor typisk tjent ind efter 6-8 år.

Få styr på den præcise månedlige energibesparelse

Hvis du er interesseret i at vide den præcise, månedlige energibesparelse, kan du forhøre dig hos din installatør, som kan udregne den for dig. Det er overordnet set en rigtig god idé at tage en grundig snak med din installatør, så der tages højde for alle detaljer, inden installationen sker.

Panasonic luft til vand varmepumper kræver vandbårne radiatorer eller gulvvarme samt plads til udedelen på din grund. Den sørger for at varme rummene op og giver dig varmt vand i din bolig. Den koster omkring 100.000 kr., men dette kan variere, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Du kan med fordel også få et gratis og uforpligtende tilbud hos os ved enten at ringe til os på telefon 70 26 70 16 eller udfylde formularen på vores hjememside, hvorefter vi vender tilbage hurtigst muligt.

Dansk Varme forhandler Panasonic luft-vand varmepumper

Se udvalget her

Dansk Varme er den førende leverandør af varmepumper på Sjælland.

Giv os et kald på tlf. 70 26 70 16 eller udfyld kontaktformularen her – så ringer vi dig op hurtigst muligt for at tage en uforpligtende snak om dine muligheder for en Panasonic luft til vand varmepumpe.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.