Ecodan – den effektive vandvarmer til Mitsubishi SW og SHW-modellerne

Høje energiregninger og behovet for at opvarme vores hjem og varme vand effektivt har øget efterspørgslen på alternative former for husholdningsopvarmning.

erfor har Mitsubishi Electric brugt deres ekspertise og brancheførende teknologi til at udvikle Ecodan – en energieffektiv varmepumpeløsning, der kombinerer opvarmning af både rum og vand i ét samlet system.

Ecodan Split R32 indedel
Spar på vand og varme med Ecodan

VAND OG VARME – DE DYRE POSTER PÅ ELREGNINGEN

Vand og varme udgør typisk mere end 60 % af elregningen i et dansk hjem. Især i vintermånederne, hvor man gerne tager længere, varmere bade og har et øget behov for et varmt og tørt hjem, kan det ses på bundlinjen. Derfor er husholdningsopvarmning et oplagt område at have fokus på, hvis man ønsker at reducere den samlede energiregning – og her kan et Ecodan varmepumpesystem være en god løsning. Ecodan er nemlig væsentlig billigere end både gas- og oliesystemer.

HVORDAN FUNGERER ET ECODAN VARMTVANDSVARMEPUMPESYSTEM?

En Mitsubishi Electric Ecodan varmtvandsvarmepumpeløsning består af tre nøglekomponenter, der intuitivt fungerer sammen for at give super energieffektiv opvarmning; en udedel, en varmtvandscylinder og en regulator. Er systemet designet til at give centralvarme til hjemmet, vil gulv- og radiatorelementer også udgøre en del af systemet.

De tre nøgle-komponenter i et Ecodan varmepumpesystem:

Varmtvandscylinder

Ecodan forsyner dit hjem med varmt vand via et “alt-i-et” varmtvands-opbevaringssystem. Disse opbevaringssystemer er specifikt designet til at integreres med udedelen.

Alternativt kan Ecodan-udendørsenheden også tilsluttes til en eksisterende varmtvandscylinder via Ecodan Hydrobox-modulet.

CO2 som kølemiddel

For at bidrage til at reducere emissioner, som påvirker drivhuseffekten, anvendes C02 som kølemiddel. Ecodan CO2-vand-varmepumper er den miljøvenlige løsning til fremtidens nybyggede boliger. Den er optimeret til at imødekomme hjemmets komplette behov for opvarmning og varmt vand – og så er den tilmed nem at installere, bruge og vedligeholde.

Smart Energy Control

Som standard leveres Ecodan varmtvandsvarmepumper med indbygget Smart Energy Control. Denne brugervenlige funktion gør energiovervågning nem og sikrer en energieffektiv drift. Desuden betyder den avancerede vejrkompensation, at systemet leverer en behagelig opvarmning, uanset sæson. Brugerfladen er intuitiv og har blandt andet mulighed for individuel stuetemperaturstyring.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud

VARMEPUMPER ER SUPEREFFEKTIVE TIL AT OPVARME HUSE, SÅ HVORFOR IKKE BRUGE DEN SAMME TEKNOLOGI TIL AT OPVARME VAND?

Da varmepumper blev introduceret i norden, fik de hurtigt succes. For med lange, kolde vintermåneder forstår skandinaverne i høj grad vigtigheden af at holde deres hjem og familier varme – og til den opgave er varmepumperne ideelle.

Og da samme teknologi er lige så effektiv, når det handler om at levere varmt vand, er det heller ikke overraskende, at flere og flere vælger Ecodans nye kombinationløsning.

HVOR EFFEKTIV ER EN VARMTVANDSPUMPE?

Effektiviteten af ​​en varmepumpe defineres som Coefficient of Performance eller COP og er forholdet mellem strømforbrug og mængden af varme, der leveres. For hver 1 kW elektrisk indgangsenergi absorberer Ecodan frit tilgængelig varmeenergi fra udeluften for at give hjemmet et gennemsnit på mindst 3,2 kW * 1 varmeeffekt.

Sammenlignet med typiske gas- og direkte elektriske varmesystemer giver Ecodan varmtvandsvarmepumper et reelt energieffektivt alternativ med et væsentligt højere COP-tal.

Luft til luft-varmepumpen

KOMBINER OPVARMNING AF VAND MED CENTRALVARME TIL HELE HJEMMET

Mitsubishi Electrics Ecodan-varmepumper er avancerede systemer, der kan gøre mere end blot at varme vand effektivt. I deres omfattende line-up findes nemlig også samlede opvarmningsløsninger til hjemmet, der dækker alt dit varmtvandsbehov og samtidig giver energibesparende boligopvarmning via radiatorer og/eller gulvvarme – og alt kører gennem det ene system.

VINTEREN KAN BARE KOMME AN!

Mitsubishi Electrics Ecodan-varmtvandsvarmepumper er en pålidelig løsning til effektiv levering af varmt vand året rundt. Især i vintermånederne, når man tager længere og varmere brusebade, er det den helt optimale løsning.

Selv når vinteren viser sig fra sin værste side, kan Mitsubishi Electric Ecodan varmtvandsvarmepumpe-serien klare testen. Faktisk kan modellerne i Zubadan-serien klare at producere varmt vand helt ned til en temperatur på –15° C.

GULVVARME

Gulvvarmens strålevarme har to store fordele. Dels er varmen jævnt fordelt overalt, og dels er varmesystemet usynligt for det blotte øje. Derfor er det den perfekte løsning til moderne hjem.

ECODAN ER DESIGNET TIL AT ARBEJDE EFFEKTIVT MED ALLE TYPER VAND

Afhængig af hvor man bor, kan indholdet af kalcium i vandet variere, og tidligere har hårdt vand været skyld i mange problemer. Men Mitsubishi Electric Ecodan varmtvandsvarmepumper er designet med en såkaldt ”skala-teknologi”, som sikrer, at systemet tilpasser sig til vandets hårdhed og giver optimal drift.

MINIMALT KULSTOFAFTRYK

Sammenlignet med traditionelle former for vandvarmesystemer har varmepumper et minimalt kulstofaftryk. Eksempelvis producerer traditionelle elektriske varmtvandsvarmere op til tre gange så meget ​​drivhusgas som en varmepumpe. Endnu værre er det med gassystemer, der producerer syv gange mere emission sammenlignet med varmepumpeteknologien. At skifte til en varmepumpe vil altså give en betydelig reduktion i udledningen af drivhusgasser.

BEHOLD VENSKABET MED NABOEN

Ecodan har altid været en af ​​de støjsvageste varmtvandsvarmepumper på markedet, og de nyeste modeller er ingen undtagelse. For eksempel er de nye 6,0 kW, 8,5 kW og 11,2 kW udendørsenheder til privat brug 3 dBA mere støjsvage end tidligere modeller.

Ecodan er specifikt designet med henblik på at gøre udedelene så støjsvage som muligt under drift. Dertil kommer, at udedelen er meget fleksibel ift. placering, så man kan vælge det mest optimale sted, så naboen aldrig forstyrres.

Faktisk er ”Ultra Silent”-modellen brancheførende i forhold til udedelens lydtrykniveau, som går helt ned til 45 dBA.

NYBYGNING, RENOVERING ELLER EFTERMONTERING? SVARET ER ALTID ECODAN

NYBYGNING, RENOVERING ELLER EFTERMONTERING? SVARET ER ALTID ECODAN

At opgradere dit system til opvarmning af bolig og vand med et varmepumpesystem er en investering, som vil betale sig tilbage på flere måder. Dels vil effekten være øjeblikkelig med lavere strømregninger for dig hver måned, og dels kan du være sikker på, at det vil være et stort plus for potentielle købere, hvis du i fremtiden skal sælge din bolig. Husets energieffektivitet er i dag en af de vigtigste faktorer, som boligkøbere hæfter sig ved, så er man husejer og ønsker fremtidssikring, er et Ecodan varmtvandsvarmepumpesystem et helt oplagt valg.

Det samme gælder selvfølgelig, hvis man bygger nyt. Her vil det være helt oplagt at få energibesparende opvarmning af vand og rum i en og samme løsning.

Så uanset om du bygger et nyt hjem, renoverer en eksisterende ejendom eller søger eftermontering, vil en løsning fra Mitsubishi Electric Ecodan varmtvandsvarmepumpesortiment være oplagt at vælge.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud
Alt kørte uden problemer og lige efter en snor

“Det hele startede med, at Kommunen skrev til mig, at min olietank skal nedlægges fordi [...]

Læs hele anmeldelsen
Vi er yderst tilfredse med varmepumpen og hele processen

“Jeg havde et gasanlæg, og med de stigende priser ville jeg gerne have en anden [...]

Læs hele anmeldelsen
Selve installationen gik helt perfekt, og varmepumpen fungerer helt som forventet, så vi er meget tilfredse

“Det var et tilfælde, at vi valgte Dansk Varme, for vi kendte nogle længere nede [...]

Læs hele anmeldelsen
Det var en virkelig god proces med Dansk Varme, lige fra han var ude at forklare og til dagen, hvor han satte den op

“Vi skulle bygge et hus i baghaven, som ikke var forbundet med vores gasledning, og [...]

Læs hele anmeldelsen
Kort ventetid og høj faglighed

“Vi havde overtaget et hus, hvor der var gasfyr i og vi ville hellere have [...]

Læs hele anmeldelsen
Varmepumperne kører helt perfekt – det var hurtigt, sikkert og stabilt

“Jeg havde gasfyr, og det blev simpelthen for dyrt, så det var på tide at [...]

Læs hele anmeldelsen
Det var det helt rigtige tidspunkt jeg skiftede til varmepumpe!

“Jeg fandt Dansk Varme via Google og ville jo gerne finde en lokal installatør. Før [...]

Læs hele anmeldelsen
Jeg valgte at benytte håndværkerfradraget

“Jeg ville jo søge om tilskud, så jeg sad klar lige da de åbnede, men [...]

Læs hele anmeldelsen