Jeg valgte at benytte håndværkerfradraget

Dansk varme - Varmepumper - Mitsubishi varmepumpe - Henning Røhl, Jeg valgte at benytte håndværkerfradraget, varmepumpe, indedel, Dansk Varme ApS, www.danskvarme.dk

“Jeg ville jo søge om tilskud, så jeg sad klar lige da de åbnede, men der var så lang kø, så det lykkedes ikke.

Jeg skrev så frem og tilbage med Lars på mail, og det gjorde, at jeg valgte at benytte håndværkerfradraget i stedet. Så jeg havde en enkelt anden installatør ude også at kigge, og så valgte jeg Lars, fordi Lars også havde el med i prisen. Så derfor valgte jeg Lars – også fordi han havde sendt nogle gode, informative mails til mig igennem den sidste periode.”

Henning Røhl, Jyllinge

Jeg valgte at benytte håndværkerfradraget, varmepumpe, indedel, Dansk Varme ApS, www.danskvarme.dk