Alt kørte uden problemer og lige efter en snor

Henning fik en luft til vand-varmepumpe

“Det hele startede med, at Kommunen skrev til mig, at min olietank skal nedlægges fordi den bliver 40 år. Jeg kunne ikke få at vide, hvornår der vil komme fjernvarme – ikke at jeg var så vild efter at få fjernvarme alligevel – så derfor var den bedste løsning at få en luft til vand-varmepumpe.
Vi fik blot et enkelt tilbud fra Lars fordi jeg kendte ham fra tidligere, hvor vi har handlet med ham. Så derfor havde jeg fuld tillid til ham. Derfor tog vi en hurtig beslutning og fik Lars til at installere varmepumpen.
De var virkelig punktlige, da den skulle installeres, og så gik de bare i gang med at installere. Det kørte snorlige og de var færdige allerede kl. 14.30 samme dag. De ryddede pænt op og de vaskede gulv, så det var virkelig en fornøjelse.
Vi har jo endnu ikke haft det så koldt her i Danmark, men vi har haft noget gulvvarme på, og det virker i hvert fald fint. Indtil videre er jeg i hvert fald glad og tilfreds. Alt kørte uden problemer og lige efter en snor.”

Henning Hede, Bagsværd

Henning fik en luft til vand-varmepumpe, varmepumpe, alt kørte uden problemer og efter en snor, kundeanbefaling, Dansk Varme ApS, www.danskvarme.dk