VARMEPUMPER TIL ERHVERV

VI HAR MANGE ÅRS ERFARING MED VARMEPUMPER TIL ERHVERV OG KENDER TIL DE SÆRLIGE BEHOV, SOM VIRKSOMHEDER OFTE HAR TIL VARMEPUMPELØSNINGER.

DE TROR AT DET ER LØGN

Der er rigtig mange penge at spare for virksomheder, der opvarmer med gas eller olie, ved at skifte til varmepumpe. Ofte er investeringen på varmepumpen betalt hjem på 2-3 år, i nogle tilfælde er det under et år. Det kan være svært at tro besparelsen virkelig er så stor, men de seneste års udvikling indenfor varmepumper gør, at besparelserne er ekstrem fordelagtige. Som virksomhed skal man ikke overveje om man skal have en varmepumpe, men i stedet overveje hvilken varmepumpe man skal have – Dansk Varme vejleder og rådgiver på bedste vis udfra vores store erfaring med varmepumper til erhverv.

DERFOR SKAL DU VÆLGE DANSK VARME

Vi har mange års erfaring med varmepumper til erhverv og kender alt til lovkrav, tilskud samt særlige krav som virksomheder kan have til en ny varmepumpe-installation.

Vi tilbyder altid den mest optimale løsning ud fra din virksomheds behov, så du trygt kan overlade installation og teknik til os, og nyde varmen og de store besparelser.

Det er helt vildt! Vores udgifter til varme er faldet fra 60.000 kr til 9.000 kr om året. Varmepumpen har betalt sig selv hjem på under et år, jeg ville ønske jeg havde taget den beslutning noget før. Jeg vil anbefale Lars Norup fra Dansk Varme til alle, han ved hvad han snakker om – og det kører bare….

Jørgen Karlskov / JP Autoforum AS, Stenløse

Den nye varmepumpe kører perfekt, fuldstændigt som Lars havde forklaret os. Jeg er meget tilfreds med vores installationen. Udover at vi kommer til at få en stor besparelse på varmeregningen, har vi fået et markant bedre indeklima på værkstedet. Jeg kan klart anbefale Dansk Varme, der er styr på tingene, og alt bliver overholdt…

Poul Jørgensen / Jørgensen’s Auto, Smørum