Valget faldt på Lars, fordi han er ekspert i Mitsubishis varmepumper

John Jensen fik installeret en Mitsubishi varmepumpe

“Jeg havde en brændeovn, og så har jeg en luft til luft-varmepumpe installeret i huset (fra Mitsubishi, da det er det mærke jeg foretrækker).

Jeg skulle have noget mere varme i huset og fandt frem til Lars via den lokale avis, der kommer ud engang imellem. Der så jeg Lars’ annonce, og så at han arbejder med Mitsubishi varmepumper, og derfor blev det ham. 

Fra hans første besøg til min nye pumpe var installeret gik der ca en uge.

Ved første besøg kom Lars sent om aftenen i meget pænt tøj. Det synes jeg var en virkelig god service, at han tog sig tid til at komme forbi og kigge på mit projekt, selvom det var udenfor normal arbejdstid 

Den har kun fået lov at køre 14 dages tid ca., så det bliver spændende at have gulvvarme i huset til vinter. Overordnet set er jeg rigtig godt tilfreds med Lars og Dansk Varme.”

John Jensen, Lindenborg

John Jensen, Lindenborg
John Jensen, Lindenborg