Væk fra den gamle løsning, der udledte for meget CO2

Udelelen til luft til vand varmepumpe, Afdækning af varmepumpens udedel, Dansk Varme ApS, www.danskvarme.dk

“Jeg havde et meget gammelt gasfyr, som udledte alt for meget CO2.

Jeg valgte Lars, da han både var hurtigere til at vende tilbage, kom med en rigtig god løsning samt fulgte op med et personligt besøg,

Da jeg fik besøg af Lars, gik det meget smertefrit, og Lars kunne svare på alle spørgsmål. Jeg var dog lidt i tvivl om det var den vej jeg skulle gå, så der gik ca. 6 måneder fra Lars’ 1. besøg til at han kom og installerede den. Men han var rigtig god til at hjælpe med at fortælle hvilket tilskud jeg kunne søge og svare på spørgsmål.

Hele forløbet har været relativt smertefrit, selvom det jo var et stort projekt. Vi skulle have fjernet tagplader og revet skorsten ned, så der kunne blive gjort plads til varmepumpen, og der var Lars meget hjælpsom med at finde én der kunne gøre det. 

Da pumpen kun har kørt i 2 måneder, er det for tidlig at sige, hvad der kan spares, men forhåbentlig 30-50%.”

Michael Nordstrøm, Herlev

Luft til vand varmepumpe fra Dansk Varme
Luft til vand varmepumpe fra Dansk Varme