Komplet solcelleanlæg med prisgaranti

SOLCELLER
SOLCELLER

Ved brug af solceller udnytter du vores mest vedvarende energikilde: Solen. Ligeledes passer et solcelleanlæg sig selv, når først det er monteret, da der kun er en elmåler, der løber forlæns eller baglæns, alt efter om du leverer eller bruger strøm fra nettet. Derfor kan alle få gavn af et solcelleanlæg.
Hos Dansk Varme ApS fører vi både større og mindre solcelleanlæg. Det sparer dig for penge, du kan få støtte til investeringen og så træffer du en miljøvenlig beslutning.

Et godt solcelleanlæg kan f.eks. stå for opvarmningen af halvdelen af det varme vand årligt. Med et solcelleanlæg er der således gode muligheder for at opnå store besparelser på din vandregning, så tag en uforpligtende snak med os. Ring på telefon 70 26 70 16 allerede i dag.

LÆS MERE OM DANSK VARME

Fordele ved at bruge solceller

  • Udnyt vores mest vedvarende energikilde: Solen
  • Solcelleanlæg omdanner sol til strøm, hele året rundt
  • Miljørigtig løsning
  • CO2 reducerende
  • Få GRATIS varme når DanmarksPumpen drives af DanmarksPaneler

Komplet Mini-solcelleanlæg

kr. 8.999,00
Vis vare

Det komplette mini-solcelleanlæg er velegnet til mindre forbrug såsom i sommerhuse, kolonihaver og lignende fritidshuse.

Sig farvel til elregningen og skån miljøet

Lad DanmarksPaneler lave alt den strøm du skal bruge – og få 10 års totalgaranti!

Normalt kommer strømmen fra vores kraftværker, der holdes i gang med kul eller andre forurenende ting der brændes af: olie, gas, halm eller affald. Vi ved, at disse afbrændinger medfører forurening i form af partikler, gasser, svovl, kulilte og tilsvarende ting, som vi helst vil undgå. Ganske vist kommer en stigende del af elforbruget fra store, kostbare vindmøller, hvor man kan diskutere, hvor meget de pynter og støjer i naturen eller på havet.

Nu er det muligt at udnytte solen med DanmarksPaneler, der gør sol til strøm: Derfor er DanmarksPaneler den mest sikre og langtidsholdbare investering i energioptimering, man overhovedet kan forestille sig.

Nettomåleordningen

Nettomåleordningen
Nettomåleordningen

Strøm skal bruges i samme sekund det produceres. Det kan ikke gemmes til senere brug medmindre du oplader batterier. Derfor har det været problematisk med solpaneler i Danmark, der producerer strøm om dagen, når solen skinner, men ingenting om aftenen, når det er mørkt og vi skal tænde lyset.
Folketinget har ønsket at støtte det private initiativ til etablering af solpaneler og indførte derfor Nettomåleordningen. Det betyder, at den strøm du producerer med solpanelerne lægges ud på elnettet, der virker som en “bank”. Det er også herfra du trækker din strøm. Når der er gået et år, gøres “regnestykket” op, og hvis man har brugt lige så meget, som man har leveret, får man ingen elregning. Producerer man mere end man bruger, afregnes det pt. med 60 øre/kWh.

Reduceret tilbagebetalingstid med nyt skattefradrag

En ny skatteregel giver dig nu mulighed for at fratrække 25% af investeringssaldoen i din skattepligtige indkomst hvert år. Det betyder for et solcelleanlæg til f.eks. kr. 100.000,- at du over en 8-årig periode kan fratrække ca. 90.000,- kr. og få 30-45.000,- kr. tilbage i skat. Sammen med værdien af strømmen reducerer det tilbagebetalingstiden til ca. 6-7 år, og det er næsten en halvering i forhold til tidligere.
Er du i tvivl om, hvilke solceller du skal vælge, eller har du spørgsmål til vores øvrige produktsortiment, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud