Få fuld kontrol over varmen i dine rum med smartheating fra Danfoss

Få fuld kontrol over dit varmeforbrug med smartheating fra Danfoss

I løbet af december måned har vi kørt et tema omkring besparelse på varmeregningen. Det mundede blandt andet ud i vores guide med 20 tips til at spare på varmen, som du kan se via dette link: Den Ultimative Spareguide.

For vi er jo allesammen interesserede i at spare så meget vi kan.

Vi er også interesseret i at betale mindst muligt for at opvarme vores hjem.

De fleste, der henvender sig til os for at få et tilbud på en luft til vand-varmepumpe, gør det netop også, fordi det nu er på tide at skifte til en billigere opvarmningsløsning. Og at en varmepumpe også er en mere miljøvenlig løsning, er jo blot et ekstra plus.

Men selvom man har skiftet til en varmepumpe som primær opvarmningskilde, skal man jo stadig være opmærksom på, hvordan man opvarmer sit hjem. Man skal også være opmærksom på, hvordan man sætter temperaturerne osv.

På den måde kan man opvarme på den mest økonomiske måde.

I denne forbindelse er det også en god idé at tage et kig på de smarte termostater fra Danfoss.

Måske har du allerede hørt om dem 🙂

Danfoss har nemlig udviklet et smartheating-system, hvor man sætter en speciel termostat på hver radiator. Her kan man på den enkelte radiator bestemme temperaturen. Men det helt smarte er det centrale system, hvor man kan se temperatur-indstillingerne på samtlige sine radiatorer/rum i huset og justere dem til ved et enkelt klik. På den måde kan man sætte temperaturen forskelligt fra rum til rum. Man kan have forskellige tidsindstillinger, så der er skruet en smule ned i de tidspunkter, hvor man ikke befinder sig i huset.

På samme måde kan man (på ét sted) slukke alle radiatorerne på én gang, når man lufter ud. Man kan sænke temperaturen i hele huset, hvis man tager en uge i sommerhus. Og man kan selvfølgelig også styre det hele via sin mobiltelefon, således at man kan skrue op via appen, hvis man kommer tidligere end forventet hjem fra sommerhuset.

Effektiv styring

Det er en rigtig effektiv måde at styre temperaturen på, når man gerne vil have fuld kontrol over sit varmeforbrug i de forskellige rum. Det er bestemt noget, vi anbefaler, at man kaster et blik på.

En luft til vand-varmepumpe skal jo gerne have et såkaldt “referencerum”, hvor temperaturen er fast indstillet. Her arbejder varmepumpen så ud fra. Og med de smarte termostater fra Danfoss i de øvrige rum, har du et hjem med billigere varme. Du har fuld kontrol over, hvordan du bruger denne varme.

Vil du gerne læse mere om Danfoss-systemet, kan du gøre det via dette link: https://www.smartheating.danfoss.com/dk.

Overvejer du at skifte dit gamle gas- eller oliefyr ud med en billigere varmepumpe-løsning, er du meget velkommen til at ringe til teamet fra Dansk Varme på tlf.nr. 70 26 70 16. Så tager vi gerne en uforpligtende snak om, hvor meget du kan spare ved at skifte til en varmepumpe.