Skift til en varmepumpe i løbet af sommeren, og spar op til 60% på din varmeregning til vinter 

Skift til varmepumpe i sommer

Vil du gerne kunne se frem til at modtage en væsentligt lavere varmeregning, når det bliver vinter?

Så bør du læse med her.

Vi giver nemlig ét særligt tip til, hvordan du kan opnå store besparelser på din varmeregning, hvis du handler nu. Således kan du få mere luft i budgettet til andre, mere spændende ting. For lad os være ærlige: der findes næsten ikke noget mere kedeligt end en høj varmeregning, der kommer ovenpå en kold vinter, hvor varmen har været tiltrængt, men altså omkostningstung i sidste ende. Det er dog aldrig for tidligt at komme i gang. Hvis du vil gøre dig forhåbninger om at spare op til 60% på din varmeregning (nogen sparer endda helt op til 70%) til vinter, skal du handle hurtigt – og helst i løbet af sommeren. 

Måske tænker du, at det er lige tidligt nok at tænke på de kedelige vintermåneder og den kulde, som vinteren tager med sig ind i vores hjem… Årstiden siger da for pokker stadig sommer? Sandheden er dog, at tiden flyver afsted, og før vi får set os om, har kulden indtaget vores hjem, hvorfor varmen skrues betydeligt op.

Grønnere løsning

Hvis du investerer i en varmepumpe allerede i disse sommermåneder, kan du dog snart se resultater på din varmeregning. Til vinter kan du skrue op for varmen med god samvittighed – over for såvel din bankmand som over for miljøet. En varmepumpe er tilmed et grønnere alternativ til opvarmning af dit hjem. Dét er, hvad vi kalder for en ægte win-win situation; for hvem vil ikke gerne spare penge og være god mod den jord, vi sætter vores fødder på hver eneste dag, på én og samme tid?  

Er du blevet nysgerrig, eller er du bare all-in på at få mere plads til sjov i budgettet? Eller ønsker du blot et grønnere hjem? Så læs videre her, og bliv klogere på, hvorfor du skal skifte til en varmepumpe – og helst inden vintermånederne gør deres indtog. 

Du sparer op til 60% på din varmeregning 

Jeps – du læste rigtigt. Besparelsen er stor, faktisk enorm, når du skifter til en varmepumpe. Du kan derfor se frem til at modtage en varmeregning til vinter, der er væsentligt lavere, end normalt, hvis du skifter din nuværende opvarmningskilde ud med en varmepumpe nu. Dét – i sig selv – er en fordel, som bør få dig overbevist på stedet. Men der findes også en anden, mere grøn, fordel ved at skifte til en varmepumpe. Dét er altså en fordel, som vi hos Dansk Varme er fan af. Men lad os snakke lidt mere om besparelsen på svimlende 60%. For den er bestemt værd at gå i dybden med.

Sagen er den, at besparelsen afhænger af, hvilken opvarmningskilde du bruger i dit hjem på nuværende tidspunkt. I denne artikel kan du blive meget klogere på, hvor meget du sparer i specifikke tilfælde – afhængig af opvarmningskilde. Vi kan dog afsløre, at besparelsen er størst, hvis du – på nuværende tidspunkt – anvender elvarme og skifter til en varmepumpe. Her i denne beregner kan du også udregne, hvor meget du kan spare årligt, så du kan få endnu mere optur over, hvor mange penge, der egentligt bliver frigjort i budgettet. 

Skift til en varmepumpe i dag – får et uforpligtende tilbud 

…Og husk: hvis du skifter til en varmepumpe allerede nu, kan du se frem til en meget mere overkommelig, kold vinter. Få et uforpligtende tilbud hos Dansk Varme i dag. Vi kommer også meget gerne på besøg i din bolig, for at vurdere, hvilken løsning, der bedst dækker dit behov.

Få et tilbud ved at kontakte os her:

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud