Professionel og god rådgivning

Professionel og god rådgivning, Dansk Varme ApS, www.danskvarme.dk

“Mit gamle gasfyr fra 1997 var begyndt at klare sig dårligt, så jeg stod overfor at skulle skifte varmekilde inden længe. Og så var det bare naturligt at lægge om til en mere grøn varmekilde som en varmepumpe..

Jeg havde kontakt til Lars allerede et års tid før omlægningen, hvor han var ude at give et tilbud, men der var jeg ikke helt klar til at skifte. Men da det så blev tid, ringede jeg til Lars igen, for jeg havde fået en virkelig professionel og god rådgivning.

For at sammenligne priser bad jeg også om at få 4 tilbud fra andre leverandører, men jeg syntes stadig at Lars’ tilbud var det bedste. Prisen var nogenlunde den samme, men Dansk Varmes løsning passede bedre til min bolig.

Varmepumpen kører også helt perfekt, og jeg har haft god varme her henover vinteren.”

Bjarne Simonsen, Jyllinge