Prisen spillede bestemt en rolle, men den gode kommunikation og troværdigheden var også meget vigtig

Fra Brændefyr til varmepumpe

“Jeg ville gerne skifte fra mit brændefyr over til en varmepumpe. Jeg undersøgte først om der var nogen i mit netværk, der kendte til varmepumper, men da det ikke rigtig blev til noget, søgte jeg på nettet. Lars kommer så fra samme by som mig, så det var oplagt at indhente et tilbud fra ham. Han virkede meget troværdig, da han var ude at kigge. Og så var han meget fleksibel og kunne godt flytte datoen, da det blev nødvendigt for mig.

Jeg fik i alt 3 tilbud. Prisen spillede bestemt en rolle, men den gode kommunikation og troværdigheden var også meget vigtig. Installationen tog kun en formiddag og gik lige som planlagt. Der er godt nok mange knapper at trykke på, så vi skal lige vænne os til indstillingerne af den. Men er der noget, jeg ikke kan hitte ud af, ringer jeg jo bare til Lars.

Forløbet har bestemt levet op til forventningerne, og det har alt i alt været en rigtig god oplevelse.”

Søren Paarup, Herlev

Søren Paarups indedel til sin nye Mitsubishi SW 75 Silent varmepumpe
Søren Paarups indedel til sin nye Mitsubishi SW 75 Silent varmepumpe