Mitsubishi var helt klart mit førstevalg

Per Hansen fik installeret sin nye Mitsubishi puf-swm80yaa

“Vi havde et gasfyr, der var ved at være træt. Vi fik energitilskud og derfor var varmepumpen et naturligt valg. Og så tænker vi også at el er mere fremtidssikret, eftersom elpriserne falder og gaspriserne stiger.

Jeg undersøgte markedet og havde flere installatører ude. Jeg valgte Dansk Varme fordi Lars virkede som en tillidsvækkende fyr. Det var en svær proces at vælge, for man bliver fyldt med mange data, der er svære at forholde sig til. Det kan være svært at sammenligne forskellige mærker og træffe et fornuftigt valg, selvom jeg som slutforbruger satte mig grundigt ind i tingene.

Men jeg havde tillid til, at Mitsubishi var en god varmepumpe, og her vidste Lars også en masse. 

Selve installationen gik fint. Jeg undrede mig over at jeg selv stod for at skulle bortskaffe det gamle gasfyr, men det havde jeg nok ikke spurgt grundigt nok ind til. 

En god oplevelse.”

Per Hansen, Farum

Per Hansen fik installeret sin nye Mitsubishi puf-swm80yaa - udedel
Per Hansen fik installeret sin nye Mitsubishi puf-swm80yaa – udedel