MITSUBISHI MSZ-LN25 - Varmepumpen, der slår alt

Hos Dansk Varme har vi glædet os ufatteligt meget til endelig at kunne tilbyde dig denne nye luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi.

Pumpen er den bedste på markedet pt., både hvad angår lyd og hvad angår driftseffektivitet.

Både inde- og udedelen har en ny teknologi, der forøger effektiviteten markant. Udedelen har bl.a. en ny kompressorteknologi, men uden at gå på kompromis med de andre faktorer – og faktisk er den så lydsvag, at den nærmest ikke kan høres.

Men der, hvor denne varmepumper virkelig skiller sig ud fra mængden, er effektiviteten i det kolde, nordiske klima. Hvor de fleste andre varmepumper mister effektiviteten efterhånden som temperaturen falder, så har Mitsubishi MSZ-LN25 fuld effekt helt ned til -15 grader.

Dette betyder, at varmepumpen stadig er yderst driftseffektiv, når det er hård vinter, og dette finder man ikke hos nogen andre varmepumper.

MITSUBISHI MSZ-LN25 - Varmepumpen, der slår alt
MITSUBISHI MSZ-LN25 – Varmepumpen, der slår alt

Mitsubishi MSZ-LN25 er en af de varmepumper på markedet, der har den allerhøjeste virkningsgrad. For hver krone strøm, du putter i varmepumpen, får du varme retur, svarende til 5,20 kr.
Vil du gerne høre mere om, hvordan dette udregnes, så kontakt os på tlf. 70 26 70 16, og så uddyber vi det gerne.

Der er selvfølgelig 5 års garanti på varmepumpen, og den har energimærket AAA.

Fremtidens varmepumpe

Denne varmepumper vil der blive solgt rigtig mange af henover den næste periode, og fra Dansk Varmes side vil vi bestemt også anbefale den.

Set på langt sigt er dette en varmepumpe, der vil give en rigtig god økonomisk gevinst.

Selvfølgelig har købsprisen også betydning for valg af varmepumpe.

Men her skal man huske på, at den dyreste varmepumpe ofte er den billigste – forstået på den måde, at hvis varmepumpen har en god driftsøkonomi, vil varmepumpen blive tjent hjem i løbet af kortere tid og dermed være billigere på den lange bane.

Dog er der ikke særlig meget grund til at kigge på prisen i tilfældet med denne varmepumpe, eftersom vi kører med et lanceringstilbud til en ekstra lav pris.

Køb varmepumpen nu på webshoppen

Mitsubishi MSZ-LN25

Kontakt os for at høre mere