Med et gammelt oliefyr fra 1956 var et skift til varmepumpe det oplagte valg

Jens fik en ny Ecodan luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi

“Jeg havde et oliefyr fra 1956, så det brugte utrolig meget olie om året. Derudover havde jeg også lyst til at reducere mit Co2-udslip, og så var en varmepumpe bare det oplagte valg. Da jeg begyndte at interessere mig for emnet, søgte jeg på nettet, og der stødte jeg på Kinnan, som Lars er forhandler for. Jeg havde fuld tillid til Lars, så derfor valgte jeg ham.

Installationen gik gnidningsfrit og helt uden problemer. Varmesystemet fungerer perfekt, så det er fuldt tilfredsstillende.”

Jens Jansen, Charlottenlund

Jens fik en ny Ecodan luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi - indedelen
Jens fik en ny Ecodan luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi – indedelen