Med besparelse og energitilskud var en varmepumpe klart den bedste løsning

Ole og sin nye Mitsubshi luft til vand-varmepumpe

“Mit gasfyr var gået i stykker, så derfor skulle jeg skifte under alle omstændigheder. Jeg valgte en varmepumpe, fordi det ville give den bedste driftsøkonomi.

Med besparelse og energitilskud var det klart den bedste løsning.

Jeg faldt over en video omkring Mitsubishi, og i den forbindelse fandt jeg Dansk Varme. Så jeg havde Lars og en anden installatør ude at kigge og give tilbud. Jeg valgte Lars bl.a. fordi Lars kunne installere på én dag, og fordi han havde styr på Mitsubishi-varmepumpen.

Jeg har en fin varme i huset nu og varmepumpen kører som den skal, så jeg er yderst tilfreds.”

Ole Jensen, Tune

Ole og sin nye Mitsubshi luft til vand-varmepumpe - udedel
Ole og sin nye Mitsubshi luft til vand-varmepumpe – udedel