Luft til vand varmepumpe Roskilde

Med en varmepumpe fra Dansk Varme sikrer du dig selv og dine nærmeste en miljøvenlig og økonomisk løsning. Vi sælger, installerer og monterer varmepumper i Roskilde fra Panasonic, Daikin og Mitsubishi, der er de bedste producenter på markedet.  Tilligemed har vi en KMO-godkendelse, som er din forsikring om, at vi er professionelle, og gør vores arbejde ordentligt.

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand pumpe fungerer på den måde, at den udnytter den varmenergi, som findes i luften, og omsætter energien til vand, som føres videre til varmvandsbeholderen. Det opvarmede vand føres videre til radiatorerne i huset, og via denne metode opvarmes hus og brugsvand.

Er en varmepumpeløsning noget for dig?

Hvis du går og overvejer, hvorvidt en varmepumpeløsning er noget for dig, så er der flere faktorer, som du bør tage højde for. Bruger du udelukkende elvarme, eller har du et olie-, pille- eller gasfyr, så vil en luft til vand varmepumpe være en utrolig energieffektiv løsning, hvor du kan spare over halvdelen af din nuværende varmeregning. Frem for alt, er det en god idé at vælge luft til vand varmepumpe ud fra dit opvarmningsbehov og din boligtype. Her er det vigtigt, at dit hus og loft er tæt isoleret for, at kunne udnytte den fulde kapacitet af varmepumpen, så den forbliver billig i drift.

Tilskud og fradrag

Hvis du køber en luft til vand varmepumpe i Roskilde, kan du tilligemed få energitilskud til installationen. Energitilskuddet er afhængig af, hvilke opvarmningskilde huset har i forvejen, hvor et skift fra oliefyr er højere, end det er ved et gasfyr. Udover energitilskud er der mulighed for at få et håndværkerfradrag, som gives ved energibesparende opgaver.

Finansiering af varmepumpe

Det kan være svært for en del mennesker, at finde pengene til en varmepumpe. Men her skal du vide, at med den store energibesparelse vil en varmepumpe i mange tilfælde kunne finansiere sig selv. Energibesparelsen vil ofte ligge et sted mellem 50% og 80% og med denne besparelse, kan du dække afdraget på din finansiering. Derfor vil en varmepumpe typisk være tilbagebetalt efter 6-10 år.

Installation og montering af en luft til vand varmepumpe

Uanset om du vælger at købe en varmepumpe hos os eller andre firmaer, tilbyder vi både installation og montering i Rsokilde. På den måde sikres du, at varmepumpen er sat korrekt op, og fungerer, som den skal. Tilligemed tilbyder vi garanti og service på din varmepumpe købt hos os. Et servicetjek kan sørge for, at du får mest ud af din varmepumpe samtidig med, at du opnår den højest mulige besparelse på varmregningen.

Kontakt Dansk Varme i Roskilde

Uanset om du er privatkunde eller erhvervsdrivende i Roskilde, vil vi gerne hjælpe dig med at skabe forandringer både i form af vedvarende og miljøvenlig energi samt en billigere varmeregning. Vi henvender os til alle på Sjælland, og vi tager os af alle installationer såvel store som små. Så kontakt os allerede i dag  på telefon 70 26 70 16 og få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud