Luft til vand varmepumpe Ringsted

Hos Dansk Varme er vi eksperter i at rådgive, installere og montere luft til vand varmepumper i Ringsted fra førende varmepumpeproducenter såsom Panasonic, Daikin og Mitsubishi. Vi har mere end 13 års erfaring med varmepumper, hvorfor vi kender til produkterne, og hvilke varmepumper du bør vælge.

Fordele ved en luft til vand varmepumpe

Der er mange attraktive fordele ved at investere i en luft til vand varmepumpe. En af fordelene er, at en varmepumpe udvinder energi fra luften på en økonomisk og klimavenlig måde, hvorfor du på samme tid opnår store energibesparelser, som tydeligt kan ses på varmeregningen. Ligeledes er du altid sikker på, at have en vedligeholdt og stabil varmkilde, hvor driftssikkerheden er høj, og ikke kræver den store vedligeholdelse.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Prisen på en luft til vand varmepumpe afhænger af flere faktorer. Der skal både tages højde for størrelsen, boligtypen, hvilken varmepumpe som skal installeres, og hvor omfattende installationen er i forhold til placering og opsætning. Hvis du har et stort hus, så kræver det en varmepumpe med høj kapacitet, hvorfor prisen vil være højere.

Priserne inklusive installation ligger på ca. 70.000-150.000 kr. Det er en stor investering, at udskifte sit oliefyr eller anden nuværende varmekilde til en varmepumpe, men der skal vide, at den normalt er tjent hjem inden for 1-6 års periode. Tilligemed har varmepumpen en levetid på ca. 20 år, og hvis du har et stort hus, vil du typisk opnå en større besparelse, og dermed ville din investering tjene sig endnu hurtigere hjem.

Installation og montering af luft til vand varmepumpe

Uanset om du vælger at købe varmepumpe hos os eller andre firmaer, tilbyder vi både installation og montering i Ringsted. På den måde sikres du, at varmepumpen er sat korrekt op, og fungerer, som den skal. Tilligemed tilbyder vi garanti og service på din varmepumpe købt hos os. Et servicetjek kan sørge for, at du får mest ud af din varmepumpe samtidig med, at du opnår den højeste besparelse på varmregningen.

Kontakt Dansk Varme i Ringsted

Uanset om du er privatkunde eller erhvervsdrivende i Ringsted, vil vi gerne hjælpe dig med at skabe forandringer både i form af vedvarende og miljøvenlig energi samt en billigere varmeregning. Vi henvender os til alle på Sjælland, og vi tager os af alle installationer såvel store som små. Så kontakt os allerede i dag  på telefon 70 26 70 16 og få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud