Luft til vand varmepumpe Ishøj

Hos Dansk Varme tilbyder vi private og virksomheder energibesparende varmeløsninger i Ishøj. Vi har installeret over 500 luft til vand-varmepumper, og derfor kan vi helt sikkert også rådgive og hjælpe dig med en luft til vand-varmepumpe i Ishøj.

Fordele ved en luft til vand varmepumpe 

En luft til vand varmepumpe kobles sammen med boligens eksisterende radiatorer eller gulvvarme, og omdanner luftens energi til varme. Varmepumpen kan opvarme hele boligen og tilligemed give dig varmt vand. 

Varmepumpen er ekstrem effektiv, da den kan fungere ved lave temperaturer helt ned til -20 grader, og giver ofte en energibesparelse på 60-70%. Den høje energibesparelse betyder, at varmepumpen er tilbagebetalt inden for 6-10 år, og ved en finansiering vil denne besparelse typisk kunne dække det månedlige afdrag.

Støjer en luft til vand varmepumpe?

Hos Dansk Varme tilbyder vi mange forskellige varmepumper, og du kan faktisk få en luft til vand varmepumpe, som næsten ikke kan høres. Faktisk kan du få varmepumper med et lydniveau på helt ned til 43 db, hvilket svarer til det samme lydniveau, som en lydsvag emhætte.

Placering af varmepumpe

Vi anbefaler altid, at du placerer din varmepumpe udenfor på husets ydervæg. Du kan med fordel montere varmepumpen et stykke over jorden med et solidt vægbeslag, da det er den mest optimale placering. Her har varmepumpen nemlig ikke kontakt med jorden, og kan derfor nemmere rengøres og vedligeholdes. Hvis varmepumpen placeres på jorden, risikere du også, at den kommer i længerevarende kontakt med vand og mudder. Dette kan i længden skabe problemer med utætte og rustne rør.

luft til vand varmepumpe Ishøj

Serviceaftale 

Inden du køber din luft til vand-varmepumpe i Ishøj, skal du vide, at alle varmepumper har et lovkrav om årligt eftersyn. Hvis du køber en varmepumpe hos os, så tilbyder vi både service og 5 års garanti på varmepumpen samt 10 års garanti på beholderen. På den måde sikrer du mest muligt glæde af den, og samtidig får du den største besparelse på din varmregning. Ligeledes tilbyder vi, at installere dine varmepumpe for dig i Ishøj, så den bliver sat korrekt op, og fungerer som den skal.

Vi er VE-godkendte installatører af Energistyrelsen hos Dansk Varme ApS.

Kontakt Dansk Varme i Ishøj

Uanset om du er privatkunde eller erhvervsdrivende, vil vi gerne hjælpe dig med at skabe forandringer. Både i form af vedvarende og miljøvenlig energi samt en billigere varmeregning. Vi henvender os til alle på Sjælland, og vi tager os af alle installationer såvel store som små. Så kontakt os allerede i dag  på telefon 70 26 70 16 og få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe.

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud