Luft til vand varmepumpe Hundige

Hos Dansk Varme kan vi hjælpe og rådgive dig omkring et bedre indeklima, som giver store besparelser på varmregningen. Vi har nemlig mere end 13 års erfaring med at installere varmepumpeanlæg, hvor vi både sælger og monterer varmepumper af højeste kvalitet fra Panasonic, Daikin og Mitsubishi. Tilligemed har vi en KMO-godkendelse, som er din forsikring om, at vi er professionelle, og gør vores arbejde ordentligt. 

Der findes tre forskellige typer af varmepumper, og fælles for dem alle er, at de omdanner den energi, der allerede findes i luften eller jorden til opvarmning af din bolig og brugsvandet. Leder du efter en mere økonomisk og miljøvenlig løsning, som kan skifte dit oliefyr eller naturgasfyr? Så er en luft til vand varmepumpe løsningen for dig. 

Fordele ved en luft til vand varmepumpe 

En luft til vand varmepumpe kobles sammen med boligens eksisterende radiatorer eller gulvvarme, og omdanner luftens energi til varme. Varmepumpen kan opvarme hele boligen og tilligemed give dig varmt vand. 

Varmepumpen er ekstrem effektiv, da den kan fungere ved lave temperature helt ned til -20 grader, og ofte giver en energibesparelse på 60-70%. Den høje energibesparelse betyder, at varmepumpen er tilbagebetalt inden for 6-10 år, og ved en finansiering vil denne besparelse typisk kunne dække det månedlige afdrag. 

luft til vand varmepumpe Hundige

Energitilskud og håndværkerfradrag 

Hvis du køber en luft til vand varmepumpe i Hundige, kan du tillige med få energitilskud til installationen. Energitilskuddet er afhængig af, hvilke opvarmningskilde huset har i forvejen, hvor et skift fra oliefyr er højere, end det er ved et gasfyr. Udover energitilskud er der mulighed for at få et håndværkerfradrag, som gives ved energibesparende opgaver. 

Uanset, om du vælger at købe en luft til vand varmepumpe i Hundige hos os eller andre firmaer, så er vi behjælpelige med installation af varmepumpen, så den bliver installeret korrekt og fungerer, som den skal. Tilligemed tilbyder vi serviceeftersyn, så du er sikker på, at den kører som den skal, hvilket også giver en længere holdbartid på typisk 20 år. 

Hos Dansk Varme ApS er vi VE-godkendte installatører hos Energistyrelsen.

Kontakt Dansk Varme i Hundige 

Uanset om du er privatkunde eller erhvervsdrivende i Hundige, vil vi gerne hjælpe dig med at skabe forandringer både i form af vedvarende og miljøvenlig energi samt en billigere varmeregning. Vi henvender os til alle på Sjælland, og vi tager os af alle installationer såvel store som små. Så kontakt os allerede i dag  på telefon 70 26 70 16 og få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe. 

Gratis uforpligtende tilbud!

Giv os gerne et kald på tlf.nr. 70 26 70 16 eller klik på knappen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud