Lars installerede varmepumpen på kun 1 dag, hvor mange andre skulle have 2 dage

Fra pillefyr til luft til vand-varmepump

“Jeg fandt Lars på Facebook, hvor jeg så en annonce, og så ringede Lars mig op. Jeg havde Lars og et par stykker andre ude at give tilbud. Men Lars virkede bare mest seriøs omkring projektet, da han var ude at kigge. Det var også vigtigt for mig, at Lars selv var med til at sætte det op. Og han sagde, at han kunne installere varmepumpen på kun 1 dag, hvor mange andre skulle have 2 dage. 

Det hele blev sat op på en formiddag, så det var utrolig effektivt. Efterfølgende har jeg også ringet til ham og stillet et par spørgsmål, og der har han givet en rigtig god service.

Der er fuld tilfredshed fra min side, og jeg vil bestemt anbefale Dansk Varme og Lars til andre.”

Erik Larsen, Ringsted

Udedelen til Mitsubischi SW75 Silent