Lars holdt hvad han lovede og var vildt dygtig

Milosz fik installeret en Mitsubishi varmepumpe - PUD-SWM80YAA og en 200 l indedel EHST20D-YM9D

“Jeg har været rigtig glad for forløbet med Lars og Dansk Varme. Jeg søgte på Google, fandt Lars og så kom han på besøg herhjemme. Han gav mig også et tilbud rigtig hurtigt. Jeg havde også bestilt et besøg fra et andet firma, men de ringede 5 minutter før aftalen og aflyste. Lars var stabil og holdt hvad han lovede, så derfor valgte jeg ham.

Installationen gik hurtigt – teamet var vildt dygtige og arbejdede bare med fuld hammer. De afleverede alt som de skulle og lagde alt affald på traileren, og så kørte jeg det på genbrugspladsen.

Varmepumpen passer sig selv og kører bare som den skal, så jeg er meget tilfreds.”

Milosz Makarowski, Fløng

Milosz fik installeret en Mitsubishi varmepumpe - PUD-SWM80YAA og en 200 l indedel EHST20D-YM9D
Milosz fik installeret en Mitsubishi varmepumpe – PUD-SWM80YAA og en 200 l indedel EHST20D-YM9D