Jeg valgte Lars fordi jeg spurgte lidt i min omgangskreds, og der var flere, der talte godt om Lars

John har fået en ny luft til vand varmepumpe

“Vi havde varmepaneler og skulle have ilagt gulvvarme, og så var det nærliggende at få installeret en luft til vand-varmepumpe. Derfor fandt jeg 3-4 installatører på nettet og fik forskellige priser. Jeg valgte Lars fordi jeg spurgte lidt i min omgangskreds, og der var flere, der talte godt om Lars. Og jeg kunne godt lide, at han foreslog at benytte håndværkerfradraget, så jeg ikke behøvede at vente på evt. at få tilskud. Servicemæssigt kunne jeg også godt lide, at han boede rimelig tæt på.

Lars og hans kolleger kom og installerede den på kun 4 timer, så det var jeg lidt overrasket over.”

John Ranker, Jyllinge

Indedelen til Johns luft til vand-varmepumpe fra Mitsubishi
Indedelen til Johns luft til vand-varmepumpe fra Mitsubishi
John har fået en ny luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi
John har fået en ny luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi