Jeg har tilkøbt et wi-fi-modul så jeg kan følge lidt med, og det kører altså bare!

Christian står med udedelen på sin nye varmepumpe fra Mitsibishi

“Vi havde et pillefyr fra 2008, som ikke selv kunne tænde og slukke, så jeg skulle have noget andet. Og så kunne jeg lige så godt tage springet til en varmepumpe. Og da jeg Googlede det, fandt jeg hurtigt Lars’ hjemmeside og det var tydeligt, at der var mange kunder, der var glade for Lars. Så derfor valgte jeg ham.

Holdet kom og startede installationen tidligt om morgenen og kørte allerede kl. 13.00, så installationen gik jo lynhurtigt. 

Og selve varmepumpen kører jo bare. Jeg har så købt et wi-fi-modul så jeg kan følge lidt med og det kører bare. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet.”

Christian Wilken, Frederikssund

Christian står med udedelen på sin nye varmepumpe fra Mitsibishi