Jeg har længe undersøgt markedet og haft kigget meget på Boschs’ løsning, men jeg er rigtig glad for den løsning fra Mitsubishi, som Dansk Varme foreslog

Mogens fik en ny mitsubishi varmepumpe

“Alt fungerede fint før mit skift til varmepumpe, men jeg var træt af at skulle fylde piller på pillefyret og fylde dyr olie på oliefyret. Der har været så meget oppe omkring klimaet og den var jeg helt med på, så en varmepumpe var den mest oplagte løsning, også fordi der endnu ikke er fjernvarme her endnu.

Jeg har længe undersøgt markedet og haft kigget meget på Boschs’ løsning, men jeg er rigtig glad for den løsning fra Mitsubishi, som Dansk Varme foreslog.

Jeg indhentede et par tilbud og jeg valgte Lars på grund af den gode pris, men også fordi han kom med en god løsning, der har en god fleksibilitet.

Selve installationen gik helt gnidningsfrit – jeg havde selv gravet ud til rørene på forhånd og gjort klar. Så det gik simpelthen så stærkt.”

Mogens, Hvidovre