Jeg er generelt virkelig godt tilfreds – der er ikke noget at sætte en finger på

Udedelen til Henriks luft til vand-varmepumpe

“Jeg havde et oliefyr, der var ca. 25 år gammel. Det var ikke fordi vi brugte så vildt meget olie, men vi kunne godt se, at prisen ville stige mere og mere. I 2. omgang af tilskudspuljen var vi heldige at få tilskud. Så jeg ringede rundt og havde 4 forskellige installatører ude at give tilbud. Jeg var ved at vælge en lokal, men jeg endte med at vælge Lars, der faktisk var billigere og en rigtig sympatisk mand. Tilbuddet lød fair, og vi snakkede fint sammen. Han tilbød at komme indenfor 2 uger, så vi fandt en dato, der passede.

Jeg var meget positivt overrasket. De kom kl. 8, og alt var klar og oppe at køre allerede kl. 13.00. Alt kørte bare på skinner.

Jeg har ringet til Lars og havde et par spørgsmål, og det har Lars altid svaret på lynhurtigt.

Jeg er generelt virkelig godt tilfreds – der er ikke noget at sætte en finger på.”

Henrik Nielsen, Stenløse

Indedelen til henriks luft til vand-varmepumpe
Indedelen til Henriks luft til vand-varmepumpe