Installationen gik nemt, og der blev endda også meget mere plads i bryggerset

Lars Rasmussen fik ny luft til vand varmepumpe - indedelen

“Jeg hev fat i Dansk Varme fordi oliefyret i et hus, jeg lejer ud, var ved at være udtjent. Det gik simpelthen i stykker hele tiden. Jeg har haft varmepumpe herhjemme i mit eget hus i et stykke tid, og der har Lars været forbi for at servicere – så det var oplagt, at det var Lars, jeg ringede til, da jeg skulle have installeret en pumpe i min udlejningsejendom. 

Installationen gik nemt, og der blev endda også meget mere plads i bryggerset. Lejeren i huset er rigtig glad for skiftet. 

Lars og hans team kom som aftalt til installationen, og alting fungerer, som det skal, så det var – igen – en god oplevelse med Lars.”

Lars Rasmussen, Blidstrup

Lars Rasmussen, Blidstrup
Lars Rasmussen, Blidstrup