Det tog kun en formiddag!

Ny luft til vand varmepumpe

“Jeg havde et gammeldags oliefyr, som var gået i stykker og tabte vand, og da jeg alligevel havde besluttet, at det snart skulle skiftes, kiggede jeg efter et varmpumpesystem, som jeg havde fået anbefalet.

han havde alligevel besluttet sig for at det skulle skiftes indenfor et par år 

Og til alt held havde min søn gået på efterskole med Lars fra Dansk Varme i sine unge dage, og derfor ringede jeg selvfølgelig til Lars.

Jeg fik også andre tilbud fra firmaer, men de virkede meget ustrukturerede og skulle have 3-4 dage til at skifte systemet, hvor Lars kun skulle bruge 1 dag.

Lars var ude et par gange for at koordinere processen, inden de gik i gang, så det kunne gå hurtigt. Lars og jeg blev enige om at fælde et træ for at gøre plads til pumpen, og 3 uger efter kom der 2 mand ud en tidlig morgen og allerede ved middagstid var pumpen skiftet, og de tog selvfølgelig den gamle med.

Alt i alt har det været en rigtig god og hurtig service, alle aftaler blev overholdt. 

Og som prikken over I´et fik jeg ca 10.000 kr. i refusion for mit gamle oliefyr fra Taastrup varmeanlæg.”

Verner Pind, Taastrup

Verner Pind, Taastrup
Verner Pind, Taastrup