Dansk Varmes tilbud var mest fornuftigt og gennemskueligt

Dansk Varmes tilbud var mest fornuftigt og gennemskueligt, varmepumpe, Dansk Varme ApS, www.danskvarme.dk

“Jeg havde et oliefyr og ville gerne skifte til lidt mere grøn energi, så derfor ville jeg skifte til varmepumpe.  Jeg fandt Dansk Varme på nettet, og han var sammen med et par andre leverandører ude at give tilbud. Jeg synes at Dansk Varmes tilbud var mere fornuftigt og gennemskueligt, så derfor valgte jeg det. Og så var prisen helt rimelig og virkede til at passe til mit behov.

Selve installationen gik fint. Lars var lige ud at hjælpe med at stille på varmepumpen et par gange, og nu kører det hele fint.”

Edda Jensen, Rungsted

Dansk Varmes tilbud var mest fornuftigt og gennemskueligt, varmepumpe, Dansk Varme ApS, www.danskvarme.dk Dansk Varmes tilbud var mest fornuftigt og gennemskueligt, varmepumpe, Dansk Varme ApS, www.danskvarme.dk