Der er en ny serie af Daikin Altherma 3 varmepumper

Daikin Altherma 3 er udviklet til det europæiske marked og er nu et af de førende mærker til varmepumper. Indretningerne er præget af deres innovative teknologi og brugen af ​​vedvarende energikilder. Dette sikrer effektiv komfort til en lav pris.

Daikin udvikler løbende banebrydende og innovative teknologier i sit europæiske udviklingscenter (EDC). Daikin Altherm varmepumpe med lav effekt er et almindeligt og optimalt valg til økonomiske og energieffektive huse.

Hovedfunktionerne er:

  • Ny R32 Bluevolution teknologi – et mere økologisk kølemiddel system
  • Høj energieffektivitet A +++
  • Varmtvandstemperatur op til 65 ° C
  • Velegnet til gulv og radiator opvarmning
  • Pålidelig drift op til -25 ° C
  • Tilgængelig effekt 4.6 og 8Kw
  • 3 versioner af indendørs enheder
  • Indbygget magnetisk cyklonfilter
  • Wi-Fi-controller “Daikin Online Controller” til styring via en smartphone eller tablet

Daikin introducerede Bluevolution teknologi i 2016. Fordelen er, at meget effektive kompressorer kan bruge et miljøvenligt kølemiddel R-32.

R-32 har en meget lavere miljøpåvirkning end det eksisterende kølemiddel og er fuldt ud i overensstemmelse med globale regler (2,5 gange lavere global opvarmningspotentiale end R-410A). Daikin Altherma 3 er den første luft / vand varmepumpe udstyret med Bluevolution teknologi.

Flot og elegant indendørs enhed

Den indendørs fritstående enhed, alt-i-en og væg enhed, modtog prisen for det perfekte design af IF Design Awards.

Altherma 3 repræsenterer en fornyet designstrategi. Der lægges særlig vægt på lige linjer i forbindelse med store flade overflader. Enheden er kompakt og stilfuld, med brugergrænsefladen fremhævet som en væsentlig del af det overordnede design.

Energibesparelser

Udover høj effektivitet og fremragende ydeevne har enheden også lave driftsomkostninger. Den nyeste generation af Daikin Altherma varmepumper er klassificeret A +++ og har COP 5.1 (A7 / W35) til opvarmning og COP 3.3 til produktion af varmt vand (EN 16147).

Daikin Altherma 3 findes i tre størrelser:

4, 6 eller 8 kW, og med brugsvand på enten 180 liters tank og 230 liters tank.

Modeller med 180 liters tank

4 kW / 180l = Læs mere her

6kW / 180l = Læs mere her

8kW / 180l = Læs mere her

Modeller med 230 liters tank

4kW / 230l = Læs mere her

6kW / 230l = Læs mere her

8kW / 230l = Læs mere her

luft til vand varmepumpe
Se varmepumpen i shoppen

Se kataloget (PDF)

Fås i 3 versioner af indendørsenheden: – Alt-i-en-frittstående enhed med 180 l eller 230 l sanitetsvandsbeholder i hvid og sølvfarve – Vægmonteret indendørs enhed uden sanitetsvandsbeholder – Kompakt enhed med vandvarmer med tilslutning til solvarme samlere i 300 og 500 liter


Alt-i-en indendørs enhed

Daikin Altherma 3 varmepumper
Daikin Altherma 3 varmepumper
Daikin Altherma 3 varmepumper
Daikin Altherma 3 varmepumper

Den integrerede interne enhed all-in-one optager meget mindre plads sammenlignet med en vægmonteret indendørs enhed med en separat sanitetsvandsbeholder. Dens små dimensioner (600x600mm) ligner hinanden i andre husholdningsapparater. På grund af alle forbindelserne ovenfor er der næsten ingen ekstra plads på siden. Højden på enheden er 1,65 m for et 180 l reservoir eller 1,85 m for et 230 l reservoir. Med et elegant design er det perfekt placeret i moderne livsstil. Nemmere service er tilvejebragt, efter at hovedpanelet i systemet og rørene er fjernet, er det nemt at få adgang til, selv fra toppen af ​​enheden. Et valgfrit Wi-Fi-modul er tilgængeligt til brug via en smartphone eller tablet (Daikin Online Controller). Fås i hvid eller sølv.


Vægmonteret indendørs enhed

Daikin Altherma 3 varmepumper
Daikin Altherma 3 varmepumper

Den vægmonterede indendørs enhed kan overvejes, når rummets størrelse ikke er alvorligt begrænset, når der kræves en større tank til sanitært vand, og når der kræves en mere krævende rørinstallation.


Kompakt indendørs enhed med flowkedel

Daikin Altherma 3 varmepumper
Daikin Altherma 3 varmepumper
Daikin Altherma 3 varmepumper
Daikin Altherma 3 varmepumper

I denne version er frisk varmt vand til enhver tid økonomisk, omkostningseffektivt. Et strømningssystem anvendes, hvor vandet opvarmes ved hjælp af en varmeveksler lavet af rustfrit stål, så der er ingen problemer med vandig sten og legionella. Det er muligt at opbevare varme i kombination med solfangere (afløbssystem). De kan tjene udover varmtvandsopvarmning, herunder opvarmning af huset. Intelligent varmeledelse sikrer uafbrudt varme, selv ved afrimning af udendørsenheden. Varmtab minimeres takket være kedlens fremragende isoleringsjakke. Tilgængelig 300 og 500 l vandvarmer.

Drift: Solfangere eller varmepumper opvarmer vandet i en kedel, hvor der også er et rørregister – en “slange” til sanitært vand. Når et varmtvandshåndtag åbnes, afrundes det kolde vand gennem “slangen” gennem kedlen og opvarmes. Det tager kun så meget energi, som vi virkelig har brug for fra lagertanken. Dette forhindrer varmtvandets opbevaring på lager.


Daikin Altherma 3 varmepumper
Daikin Altherma 3 varmepumper

Eksterne enheder